Görüş Bildir
Haberler
Barda Tanıştığı Kızı Bulabilmek için Aynı İsimde 246 Kıza e-Posta Gönderen Adam

Barda Tanıştığı Kızı Bulabilmek için Aynı İsimde 246 Kıza e-Posta Gönderen Adam

şeyda
14.09.2018 - 08:12

Barda tanıştığı kızı bulabilmek adına, aynı üniversitede okuyan Nicole ismindeki bütün kızlara e-posta atan Carlos Zetina sayesinde, şu anda Calgary Üniversitesi'nde okuyan Nicole isminde birçok kadın, sıkı bir dostluk bağı geliştiriyor.

Kaynak: https://www.buzzfeednews.com/article/...
İçeriğin Devamı Aşağıda

Bütün Nicole'lere e-posta göndermiş.

Asıl Nicole, genç adama telefon numarasını da vermiş ama ne yazık ki, numara yanlışmış! Böyle olunca, Zetina pes etmemiş ve aklına parlak bir fikir gelmiş. Kalbi kırık genç üşenmemiş, Calgary Üniversitesi'ndeki 246 Nicole'ün hepsine de e-posta göndermiş.

Hiç çekinmek de yok, gayet açık ve net!

Hiç çekinmek de yok, gayet açık ve net!

E-postayı gönderdiği kişileri seçerken yalnızca Nicoleler'i değil, Nicolette ve Nicki ismindeki kızları da dahil etmiş. Sadece öğrencilere mesaj atmayı hedefleyen zavallı çocuk, maalesef bu postayı okul çalışanlarına ve hatta Nicole ismindeki dekanlara bile göndermiş.

Nicole'lerden biri, ''Başta ne olduğunu bile anlamadım. Sonra Nicole'ler birbirlerine cevap vermeye ve aralarında konuşmaya başladı.'' diyor.

Nicoleler de işi eğlenceye vurmuşlar. 😂

Nicoleler de işi eğlenceye vurmuşlar. 😂

Şakalar ortalıkta uçuşmuş, ''Hepimiz tanıştığı Nicole'ün kendimiz olduğunu mu söylesek?'' veya ''Gerçek Nicole lütfen ortaya çıkabilir mi?'' şeklinde...

Çok geçmeden Nicoleler birlik olmuş ve o akşam hepsi o barda buluşmuş. Hatta şimdi hepsi, ''Dün Geceki Nicole'' isimli bir Facebook grubuna üye.

#DünGecekiNicole

İçeriğin Devamı Aşağıda

Nicole Manaog, e-postayı aldığı zaman dersteymiş. Konu kısmını okuyunca da kafası karışmış çünkü Carlos isminde biriyle tanışmamış. ''Bu durumdan önce Nicole adında kimseyi tanımıyordum. Hepimiz farklı fakültelerdeniz. Ama dün onlarla tanışınca, benzer özellikler paylaştığımızı gördüm.''

Gerçek Nicole, sonunda ortaya çıkmış!

Gerçek Nicole, sonunda ortaya çıkmış!

Meğer Nicole, numarasını bilerek yanlış vermemiş! Hollandalı Nicole, değişim öğrencisi olduğu için Kanada'da kullandığı numarayı tam hatırlayamamış ve bu e-posta kendisine gitmemiş bile.

''Dün Geceki Nicole'' Facebook grubunu fark eden Nicole, Zetina'yı bulmuş ve ''Bu güçlü Nicole bağı seni bulmama yardımcı oldu.'' demiş. Herkes için mutlu son... 😂😂

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
135
103
41
6
2
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Gizem Yenikler

Zor ilişkiler bravo adam zoru başarmış.

Sergio Tips

türkiyede olsa tacizden 3 yıl yer

Alican Sökmen

hay sizin türkiye de olsanızı sik.... ya.