Görüş Bildir
Haberler
TV
Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı Kadrosuna Bomba Transfer: Hangi Ünlü İsim Dahil Olacak?

Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı Kadrosuna Bomba Transfer: Hangi Ünlü İsim Dahil Olacak?

Trt 1 ekranlarının sevilen dizisi Barbaroslar: Akdeniz’in Kılıcı gündemden düşmüyor. İlgi çeken tarihi yapımlardan olan Barbaroslar dizisi üst üste gelen ayrılık haberleriyle konuşuluyor. Geçtiğimiz günlerde Pelin Akil'in 30. bölümde diziye veda edeceği öğrenilmişti. Güzel oyuncunun ardından bir şoke eden karar daha çıktı. Kadrodan başrol oyuncularından Engin Altan Düzyatan'ın Barbaroslar'a veda edeceği iddia edildi. Geniş bir izleyici kitlesine sahip olan Barbaroslar: Akdeniz’in Kılıcı bu sefer transfer haberiyle konuşuluyor. Barbaroslar kadrosuna bir isim dahil oluyor. Peki hangi ünlü isim kadroya dahil olacak? İşte tüm detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Es Film’in yapımcılığını üstlendiği Barbaroslar: Akdeniz’in Kılıcı her hafta büyük bir ilgiyle izleniyor. Izabel rolüne hayat veren Pelin Akil'in Barbaroslar: Akdeniz’in Kılıcı dizisine veda edeceği öğrenilmişti. Berat Özdoğan’ın yönetmenliğini yaptığı Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı'ndan Engin Altan Düzyatan'ın da ayrılacağı haberleri dizinin izleyenlerini üzmüştü. Sevilen dizi şimdi de bir transfer haberiyle gündeme geldi.

Bülent Alkış, Barbaroslar: Akdeniz’in Kılıcı kadrosuna dahil oldu!

Bülent Alkış, Barbaroslar: Akdeniz’in Kılıcı kadrosuna dahil oldu!

Trt 1'in tarihi yapımları arasında yer alan Barbaroslar: Akdeniz’in Kılıcı dizisine yeni isimler dahil oluyor. Oyuncu kadrosuna dahil olan yeni isim Bülent Alkış oldu. Bülent Alkış Barbaroslar dizisinde 'Kemal Reis' karakterine hayat verecek.

Kemal Reis Kimdir?

Kemal Reis Kimdir?

Bülent Alkış'ın canlandıracağı Kemal Reis, Osmanlı Devleti’ne bağlı Türk korsanlar içinde en büyüğü ve en meşhurudur. Kemal Reis, Piri Reis’in amcasıdır.

Bu Haberler de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın