Görüş Bildir
Haberler
Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı "Hızır Reis" Ulaş Tuna Astepe Kimdir? Ulaş Tuna Astepe Kaç Yaşında ve Nereli?

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı "Hızır Reis" Ulaş Tuna Astepe Kimdir? Ulaş Tuna Astepe Kaç Yaşında ve Nereli?

Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisi için geri sayım başladı. TRT ekranlarında yayınlanacak olan Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı 16 Eylül’de ilk bölümü ile izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. “Sen Anlat Karadeniz” dizisinde Tahir performansı ile hafızalara kazınan Ulaş Tuna Astepe de Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı oyuncuları arasında yer alıyor. Peki Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı 'Hızır Reis' Ulaş Tuna Astepe kimdir? Ulaş Tuna Astepe kaç yaşında ve nereli? Detayları haberimizde sizler için derledik...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Yapımcılığını ES Film'in yaptığı, yönetmenliğini Doğan Ümit Karaca’nın üstlendiği, senaryosunu Mustafa Burak Doğu ve Ethem Arslan’ın yazdığı dizinin başrollerinde ise Engin Altan Düzyatan, Ulaş Tuna Astepe, Yiğit Özşener, Yetkin Dikinciler, Pelin Akil Altan, Melis Babadağ, İsmail Filiz, Gülcan Arslan, Devrim Evin, Caner Topçu ve Bahadır Yenişehirlioğlu yer alıyor. Daha önce “Sen Anlat Karadeniz” dizisinde Tahir karakterini canlandıran Ulaş Tuna Astepe, TRT 1’in yeni projesinde Hızır Reis'i canlandıracak.

ULAŞ TUNA ASTEPE KİMDİR?

1 Ocak 1988 yılında İzmitte dünyaya gelmiştir. Lise eğitimini İstanbul Lisesi'nde tamamlayan oyuncu, Mimar Sinan Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü’nden mezun olmuştur. 2008 yılında Osmanlı Cumhuriyeti filminde kostüm asistanlığı yaptıktan sonra tiyatro ve televizyon projelerinde yer almaya başlamıştır. ‘Cam Yapraklar’ ve ‘Bayrak’ oyunlarındaki performansıyla tiyatro severlerin beğenisi kazanmıştır.

Ulaş Tuna Astepe, televizyon dünyasındaki oyunculuk kariyerine 2012 yılında yayınlanan Karadayı adlı dizi ile ilk adımını atmıştır. Dizide, Kenan İmirzalıoğlu ve Bergüzar Korel ile birlikte rol alarak Orhan Kara karakterini canlandırmıştır. Başarılı performansı sayesinde dikkatleri üzerine toplayan Astepe'nin, ikinci iddialı dizisi Analar ve Anneler dizisi oldu. Oyunculuk alanında hızla ilerleyen oyuncu, bir çok dizi, film, tiyatro ve kısa filmde rol alarak izleyici ile buluştu.

Ulaş Tuna Astepe en son Show TV ekranlarında yayınlanan Rüya adlı dizide Alaz karakteri ile izleyici karşısına çıkmıştı. Dizinin final yapmasının ardından ekranlara ara veren Astepe, şimdilerde ATV ekranlarının iddialı dizisi Sen Anlat Karadeniz'de, Mert, hırçın, deli fişek, sabırsız bir Karadeniz delikanlısı olan Tahir karakterine hayat veriyor. 1.89 metre boyunda ve 80 kilo olan Ulaş Tuna Astepe, Oğlak burcudur.

ULAŞ TUNA ASTEPE'NİN ROL ALDIĞI DİZİ VE FİLMLER

  • Sen Anlat Karadeniz (dizi) – 2018

  • Rüya (dizi) – 2017

  • Körfez (sinema filmi) – 2016

  • Balık Havuzu (kısa film) – 2015

  • Analar ve Anneler (dizi) – 2015

  • Zayiat (kısa film) – 2013

  • Meşakkat ve Karısı (kısa film) – 2013

  • Babamın Cesetleri (tiyatro oyunu) – 2013

  • Karadayı (dizi) – 2012

  • Cam Yapraklar (tiyatro oyunu) – 2012

  • Bayrak (tiyatro oyunu) – 2011

  • Üniversiteli (kısa film) – 2010

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın