Görüş Bildir
Haberler
Bang & Olufsen'in Ahşap Müzik Tableti

Bang & Olufsen'in Ahşap Müzik Tableti

Batuhan
07.01.2015 - 10:24
İçeriğin Devamı Aşağıda

Uzun dönemdir evdeki büyük müzik çalarlar , akıllı telefonlar ve tabletler ile kontrol edilebiliyorlar. Ancak bugün, Bang & Olufsen 'in CES 2015 kapsamında duyurduğu yeni BeoSound Moment müzik tableti , zevklerinizde değişiklik yapmanıza neden olabilir.

Gerçek ahşaptan oluşan arka bölümünde dokunmatik kontroller yer alan Bang & Olufsen BeoSound Moment 'in, dokunmatik ahşap yüzeyi etkileyici görünüyor.

Ahşap ile doğal görünüm yakalayan BeoSound Moment 'in, ahşaptan oluşan arka bölümünde, girintili bir halka yer aldığını görsellerden görebilirsiniz.

İşte o girintinin ortasına dokunularak müziği başlatabiliyor ya da etrafındaki girintili halka üzerinde parmağınızı çevirerek, ses seviyesini ayarlayabiliyorsunuz .

Ahşap yüzeyin girintili bölüm dışında kalan yerlerinde ise herhangi bir dokunmatik alan yer almıyor.

Ancak hatırlatmak gerekiyor ki, dokunulan yüzey tamamen ahşaptan oluşuyor. Yani ahşap üzerinde dokunmatik için özel bir kaplama yer almıyor.

Bang & Olufsen BeoMoment , ayrıca ön yüzeyinden de kontrol edilebiliyor, kaliteli ve yüksek ses seviyesinin yanı sıra, bulut üzerinden müzik oynatma özelliği de sunuyor.

Ne zaman satışa çıkacağı açıklanmayan BeoSound Moment 'in satışa çıkacağı dönemde detaylanması bekleniyor.

ShiftDelete.Net

Kaynak: http://shiftdelete.net/bang-olufsenin...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0