Görüş Bildir
Haberler
Balıkesir'de Ümitler Devam Ediyor

Balıkesir'de Ümitler Devam Ediyor

Enver K.
16.05.2015 - 17:57
İçeriğin Devamı Aşağıda

Süper Toto Süper Lig'de kalma şanslarını zora sokan iki takımın mücadelesinde gülen taraf 4-2'lik skorla ev sahibi Balıkesirspor oldu. 

Maça hızlı başlayan Balıkesirspor 10. dakikada Sercan Yıldırım, 24. dakikada iseErmin Zec'in ayağından bulduğu goller ile skoru 2-0'a getirdi. Konuk ekipte 37. dakikada Musa Çağıran sahneye çıktı ve skoru 2-1 yaptı. Bu gol aynı zamanda ilk yarının da skorunu belirledi.

Maçın ikinci yarısına daha hızlı başlayan Karabükspor tüm riskleri aldı ve 60. dakikada Murat Akça'nın kafa vuruşuyla beraberlik golünü buldu. Bu golden sonra risk alan taraf Balıkesirspor oldu ve ev sahibi ekip baskılı bir futbol sergilemeye başladı. 65. dakikada hakem Fırat Aydınus penaltı noktasını gösterdi, Sercan Yıldırım penaltı atışında rakip fileleri havalandırdı. Maçı 2 gol 1 asist ile tamamlayan Sercan Yıldırım 79. dakikada oyundan çıkarken yerine giren Burak Çalık 2 dakika sonra skoru 4-2'ye getirdi ve maçın sonucunu belirledi.

Maçın sonunda iki takım oyuncuları da kendilerini yere bıraktı. Ligde kalma ihtimalleri oldukça düşük olan iki takımın oyuncularının oldukça üzgün oldukları görüldü.

Bu galibiyetin ardından Balıkesirspor ligde kalma iddiasını matematiksel olarak sürdürürken iki ekibin de kaderi Çaykur Rizespor'un yarın oynayacağı Akhisar Belediyespor maçına bağlı.

LİG TV

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın