Görüş Bildir
Haberler
TV
Bala Hatun Kimdir? Bala Hatun Kuruluş Osman Kim Canlandırıyor?

Bala Hatun Kimdir? Bala Hatun Kuruluş Osman Kim Canlandırıyor?

ATV ekranlarında seyirciyle buluşan Kuruluş Osman reytinglerde üst sıralarda yer almaya devam ediyor. Son zamanlarda ise Bala Hatun karakteri tüm dikkatleri üzerine çekti. Bala Hatun karakterini canlandıran Özge Törer ise güzelliğiyle konuşuluyor. Peki Bala Hatun kimdir? Bala Hatun Kuruluş Osman karakterini canlandıran Özge Törer kimdir? İşte tüm detaylar.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bala Hatun Kimdir?

Bala Hatun Kimdir?

Kuruluş Osman Bala Hatun karakteri, gerçekte Şeyh Edabali'nin kızıdır. Şeyh Edebali Osmanlı'nın kuruluş yıllarında yaşamış olan bir İslam ilahiyatçısıdır.

Bala Hatun, Osmangazi'nin ikinci eşi, Nurettin Paşanın annesidir. Bala Hatun, Kuruluş Osmanda da aynı karakteri canlandırıyor. 

Rabia Bala Hatun'un mezarı, babası Şeyh Edebali'nin türbesinin yakınlarında bulunuyor.

Bala Hatun ve Osman Bey

Bala Hatun ve Osman Bey

Bala Hatun karakteri, dizi de gerçek hayatta olduğu gibi güzeller güzeli bir kız. Masum yüzüyle, samimi gülüşüyle görenleri kendisine hayran bırakıyor. 

Bala hatun, bu güzelliğinin farkında ve yaşadığı devre uygun olarak, babasına yakışır bir kız olmaya çalışır. Bir süre sonra, Osman Bey'in ihtişamı karşısında tutulur.

Özge Törer Kimdir?

Özge Törer Kimdir?

Özger Töter ilk olarak Kuruluş Osman'da rol aldı ve güzelliğiyle magazin gündemine bomba gibi düştü. Şimdilerde tüm izleyiciler Özge Törer'i yakından takip ediyor.

Özge Töter, 1998 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Muğla Sıtkı Kocaman Üniversitesi sahne sanatları bölümünü 2017-2018 döneminde kazandı. Güzel oyuncu, Kuruluş Osman dizisindeki rolüyle kariyerine ilk adımı attı.

Başka Projelerde Görecek miyiz?

Başka Projelerde Görecek miyiz?

Seyirciyle buluştuğu ilk günden beri adından söz ettiren güzel oyuncu şu anda Kuruluş Osman dizisindeki rolüne devam ediyor.

Zaman zaman magazin gündeminde adından söz ettiren oyuncunun ileride hangi projelerle karşımıza geleceği ise merak konusu.

Bu içeriklerimizi de beğenebilirsiniz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
2
1
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın