Görüş Bildir
Haberler
"Bakan Pakdemirli'yi Protesto Eden Kadın Gözaltına Alındı" İddiası Yalanlandı

etiket "Bakan Pakdemirli'yi Protesto Eden Kadın Gözaltına Alındı" İddiası Yalanlandı

Milas'ta Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli'ye 'Her taraf yandı, helikopterler nerede, siz neredesiniz? Hükümet istifa' diyerek protesto eden kadının gözaltına alındığı iddia edildi. İddia İçişleri Bakan Yardımcısı tarafından yalanlandı.

 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Muğla'nın Milas ilçesinde yangına müdahalede yetersiz kalındığı için protesto edilmişti. 

Karşısında Bakan Pakdemirli'yi gören bir kadın, 'Her taraf yandı, helikopterler nerede, siz neredesiniz?' diyerek tepki göstermiş ve 'Hükümet istifa!' sloganı atmıştı. Pakdemirli 'buradayız' demekle yetinmiş ve hızlıca oradan uzaklaşmıştı.

İşte o anlar 🎥

KRT'nin aktardığı bilgiye göre, Bakan Pakdemirli'ye yangın bölgesinde isyan eden kadın gözaltına alındı.

İçişleri Bakan Yardımcısı: Hiçbir vatandaşımız gözaltına alınmadı

İçişleri Bakan Yardımcısı: Hiçbir vatandaşımız gözaltına alınmadı

Bakan Yardımcısı Ersoy, Twitter hesabından CHP Sözcüsü Faik Öztrak'ın paylaşımını alıntılayarak yaptığı açıklamada, 'Vallahi bıktık, billahi bıktık bu yalanlarınızdan. Açık ve net ifade ediyorum ki; Sayın Pakdemirli'yi protesto ettiği gerekçesiyle hiç bir vatandaşımız gözaltına alınmamıştır. Bu haber tümüyle yalandır. Peki klavuzu yalan haber olanın.' ifadelerini kullandı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
574
259
54
18
16
5
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
......

Bunların götü iyice kalktı kendileri ulaşılmaz engellenemez zannediyolar dahasıda olucak insan içine çıkamıyacaklar sokakta yürüyemiycekler protestodan

Filter

Gücünüz vatandaşa mi yetti? gerçek saldirganlari bir şey korkusuyla saldiniz ama

Fatih Uğur

Muz Cumhuriyeti