Görüş Bildir
Haberler
Baht Oyunu 2. Bölüm Fragmanı

Baht Oyunu 2. Bölüm Fragmanı

Baht Oyunu yeni bölümüyle bu akşam 20.00'de Kanal D'de! Yayınlanan fragmanda; Bora, Ada'yı asistanı olarak işe alır. Rüzgar, Ada'nın ofiste çalışmaya başladığını öğrenince şaşırır. Ada'nın yaptığı sakarlıklar ise Bora'yı çileden çıkarır.  Öte yandan Tuğçe'nin Ada ile olan mücadelesi, böylece başlamış olur. Ada, Rüzgar'ı tekrar elde edebilecek mi? İşte Baht Oyunu 2. bölüm fragmanı...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Baht Oyunu Son Bölüm Özeti

Baht Oyunu Son Bölüm Özeti

İlk aşkıyla kavuşamadığı takdirde ebedi mutluluğu elinden kaçıracağına inanmış Ada, üniversitede karşısına çıkan ve ülkesine gitmemek için Türkiye vatandaşlığına ihtiyaç duyan Rüzgar'a aşık olur ve ona evlenme teklifi eder. Rüzgar için bu evliliğin tek amacı vatandaşlık almak, Ada için de ilk aşkıyla evlenerek talihini yenmektir. Ada, üniversitedeyken ailesinden habersiz evlendiği ve üç yıldır evli olduğu Rüzgar'ın Türk vatandaşlığını almasını iple çekmektedir.

Rüzgar'ın vatandaş olması ile gerçekten karı koca olacaklarını hayal etmektedir. Rüzgar'ın vatandaşlığı alacağı bu en mutlu gününde, çalıştığı kafeye gelen popüler sosyal içerik platformu Bizdeböyle.net'in kurucusu ve başyazarı Bora'yla yaşadığı tartışma nedeniyle işten atılır. Ada, Rüzgar'ı görmek için çalıştığı şirkete gittiği sırada onu iş arkadaşı Tuğçe ile dudak dudağa görünce bütün dünyası başına yıkılır. Kara bahtının gelip onu bulduğunu düşünen Ada'yı büyük bir sürpriz beklemektedir! Kafede kavga ettiği Bora, Rüzgar'ın patronudur.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın