Görüş Bildir
Haberler
Babanıza Baba Olduğunu Hatırlatacak 12 Babalar Günü Hediyesi

Babanıza Baba Olduğunu Hatırlatacak 12 Babalar Günü Hediyesi

Buldumbuldum
22.05.2014 - 10:11 Son Güncelleme: 22.05.2014 - 11:04

Erkekler, içindeki çocuğu baba olduktan sonra büyütürler. Babalık duygusu bir erkeğin yaşayabileceği en kutsal, en unutulmaz duygudur. Ona 'baba' diyecek bir çocuğu olduğunu düşünen beyler, o an olgunlaşır ve hayata daha da sıkı tutunmaya başlarlar. Çünkü dünyaya gelen her yeni soluk, anne-babaya hayatlarının ikiye bölündüğünün, kendilerinden daha fazla sevecekleri bir canlının daha olduğunun haberini verir.  Eğer bir erkek her konuda güçlüyse onu baba yapan vasfı dolayısıyla güçlüdür. Erkekleri baba olduğunu hatırlamak mutlu eder, kendilerini daha iyi ve güçlü hissederler. Sizinle birlikte hayata daha sıkı sarılan babanıza, baba olduğunu her daim hatırlatacak en farklı babalar günü hediyesi önerilerimizden birini armağan edebilirsiniz. Hayat, sevdiklerimizi mutlu gördüğümüz zaman daha da güzel..

1-) Dünyanın En İyi Babası Sertifikası

1-) Dünyanın En İyi Babası Sertifikası

Her konuda idolünüz olan babanız, sizce de dünyanın en iyi babası sertifikasını çoktan hak etmedi mi? Çocukların babasıyla arasındaki muhabbet annesiyle kurdukları diyaloğa nazaran daha resmidir. Siz de babanıza hem resmi hem de unutamayacağı bir hediye almak istiyorsanız kişiye özel olarak tasarlanmış bu sertifikayı tercih edebilirsiniz.

2-) Babalar Gününe Özel İsimli Amerikan Servis

2-) Babalar Gününe Özel İsimli Amerikan Servis

Yemek söz konusu olduğu zaman babalar için akan sular durur. Babanız hem yemek yapmayı hem de yemeyi seviyorsa üzerine babanızın ismini yazdırabileceğiniz bu Amerikan servis, isabetli bir hediye olacak.

3-) Babaya 365 Sevgi Mesajı Dolu Kavanoz

3-) Babaya 365 Sevgi Mesajı Dolu Kavanoz

İçinde sevgi sözcüğü geçen ne kadar anlamlı cümle varsa babalar hepsini kanlarının son damlasına kadar hak ediyorlar. Size babanız için şimdiye kadar dile getirmediğiniz tüm sevgi sözcüklerini babanıza sunma imkanını tanıyan bu kavanoz babalar gününe yakışır bir hediye olacak.

4-) Fedakar Baba Ürünleri

4-) Fedakar Baba Ürünleri

Fedakârlığın kanlı canlı halini arayanlara verilebilecek en güzel örnek babalardır. Babanızdan 'Sen küçükken bize neler çektirdin' tarzında duyumlar alıyorsanız üzerine dilediğiniz mesajı yazdırabileceğiniz fedakar baba ürünlerine mutlaka göz atmanızı tavsiye ederiz.

5-) Bıyık Figürlü Kupa Bardaklar

5-) Bıyık Figürlü Kupa Bardaklar

Baba deyince akıllara genellikle bıyıklı profiller gelir. Siz de babanızı küçüklüğünüzden beri bıyıklarıyla hatırlıyorsanız, bıyık figürlü kupa bardaklardan babanızın bıyığına benzeyen tasarımlı kupayı seçip babanıza hediye edebilirsiniz.

6-) Uykucu Babalara Özel Kare Yastık

6-) Uykucu Babalara Özel Kare Yastık

Babaların en hayranlık uyandıran özelliklerinden birisi de zaman mekân tanımadan her yerde uyuyabilmeleri. Bu da ister istemez 'İnsan kafasını koyduğu her yerde uyuyabilir mi yahu' şaşkınlığımızı ortaya çıkarıyor. Sizin babanız da her yerde uyuyabilme konusunda profesyonelse, uykucu babalara özel kare yastık babanızı mutlu edecek bir babalar günü hediyesi olacak.

7-) Anne-Baba Sözleri Ürünleri

7-) Anne-Baba Sözleri Ürünleri

Annenizin kurduğu cümlelerle babanızın cümleleri arasındaki uçurumu gözler önüne seren bu ürün babanızın alabileceği en eğlenceli hediyelerden olacak. Masa saati, kupa bardak ve duvar saati olmak üzere üç farklı ürüne basılabilen bu tasarım babalar gününe renk katacak.

8-) Kişiye Özel Çok Amaçlı Ahşap Çakı

8-) Kişiye Özel Çok Amaçlı Ahşap Çakı

Biz şimdiye kadar her işin üstesinden gelemeyen bir babaya rastlamadık, siz rastladınız mı? Makas, testere, tornavida, tirbuşon gibi 11 farklı aletten oluşan bu çakının üzerine babanızın ismini yazdırabilirsiniz.

9-) Kişiye Özel Gerçek Deri Cüzdan Model 1

9-) Kişiye Özel Gerçek Deri Cüzdan Model 1

Küçükken babanızdan nasıl para isteyeceğinize dair yaşadığınız sıkılganlığınız anısına babalar gününde babanıza üzerinde isminin yazılı olduğu ( farklı renk kombinasyonları da var) gerçek deri cüzdan hediye edebilirsiniz.

10-) Kravat Tasarımlı Duvar Saati

10-) Kravat Tasarımlı Duvar Saati

Babanızın takım elbiseli giyim disiplinini hayranlıkla takip ediyorsanız , kravat tasarımlı duvar saati, babanızın şıklığını vurgulamanızın görsel hali olmaya geliyor.. İşi gereği sürekli takım elbise giymek durumunda olan babalar için oldukça ideal bir hediye.

11-) Kişiye Özel Gömlek

11-) Kişiye Özel Gömlek

Sıradan gömlekleri sandıklara kaldırmanın zamanı sizce de gelmedi mi yahu! Yaka, cep ve manşet kısımlarına babanızın isim ve soy isminin baş harflerini işletebileceğiniz kişiye özel gömlek, babanızın kendini özel hissettiği en ayrıcalıklı gömleği olacak.

12-) Kişiye Özel Babalar Günü Plaketi

12-) Kişiye Özel Babalar Günü Plaketi

Babalık vazifesini başarılı bir şekilde sürdüren babanıza babalar günü plaketi hediye edebilirsiniz. Bu plaketin üzerinde babanızla çekildiğiniz fotoğraf ve babanız için seçtiğiniz en derin cümleler bulunacak.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
74
49
39
17
15
12
11
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın