Görüş Bildir
Haberler
Babacan'ın TOGG İddiası Bakan Varank'ı Kızdırdı: 'Ah Fren Ali Ah!'

Babacan'ın TOGG İddiası Bakan Varank'ı Kızdırdı: 'Ah Fren Ali Ah!'

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, DEVA Partisi lideri Ali Babacan için sosyal medyadan 'Ah Fren Ali ah' ifadelerinin yer aldığı bir paylaşım yaptı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, DEVA Partisi'nin Twitter paylaşımını alıntılayarak 'Bu arkadaş geçmişte, tersane ve tekstilcileri toplayıp 'Bu sektörlerde gelecek yok, bırakın' diyordu. Bugün dünyanın en teknolojik gemilerini üretiyor, 20 Milyar Dolar tekstil ihracatı yapıyoruz. Belli ki otomotiv endüstrisindeki hızlı dönüşümün de cahili… Ah Fren Ali ah!' paylaşımında bulundu.

"TOGG millî ve yerli bir otomobil olmuyor"

"TOGG millî ve yerli bir otomobil olmuyor"

YouTube'da İlker Canikligil'in sorularını yanıtlayan Ali Babacan, bir soru üzerine Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu'nun (TOGG) yerli üretim olmadığını savunarak, 'Gerçekten yerli üretim istiyorsak bunun yöntemi tasarımını, pil ve motor teknolojisini başka bir ülkeden almak değil. O zaman TOGG millî ve yerli bir otomobil olmuyor' ifadelerini kullanmıştı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
32
15
4
4
4
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Resho

Kitlenizi geçiyorum zaten onlara ne verseni yiyor ama aklı başında olan insanlar artık görmek istiyor. 71 kez haberi yapılan bir arabayı sokaklarda görmek is... Devamını Gör

Zimbabve

Ben artık yerli milli tartışmalarını geçtim çıksın bişey ortaya diye bekliyorum. Yurt dışından gelen mala dünyanın vergisini sokan türkiye kendi malında daha... Devamını Gör

Trjoker

TOPLAMA ARABA SADECE BİZ BURADA BİRLEŞTİRECEĞİZ O KADAR.