Görüş Bildir
Haberler
Babacan, DEVA'nın A Takımı'nı Açıkladı: 21 Başkan Yardımcısından 7'si Kadın

Babacan, DEVA'nın A Takımı'nı Açıkladı: 21 Başkan Yardımcısından 7'si Kadın

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Genel Başkanı Ali Babacan, A Takımı’nı belirledi. 21 kişinin yer aldığı Başkanlık Divanı’nda 7 kadın genel başkan yardımcısı oldu.

Ali Babacan'ın, 11 Mart'ta programını açıkladığı Demokrasi ve Atılım Partisi'nin A takımı açıklandı.

21 kişiden oluşan Başkanlık Divanı’nda, genel başkan yardımcılarından 7'si kadın.

A Takımında kimler var?

A Takımında kimler var?

Eski Adalet Bakanı Sadullah Ergin, partide Genel Sekreterlik görevini üstlendi. Sanayi eski Bakanı Nihat Ergün ise Teşkilat Başkanı oldu. 

Meclis'te DEVA'yı temsil eden tek isim olan İstanbul Milletvekili Mustafa Yeneroğlu ise Hukuk ve Adalet Politikaları Başkanlığına getirildi. Partinin Genel Başkan yardımcıları şöyle:

İbrahim Çanakçı (Ekonomi ve Finans), Birol Aydemir (Sektörel) Burak Dalgın (Dijital Dönüşüm ve Teknoloji), Zehra Zeynep Dereli (Eğitim), Medeni Yılmaz (Sağlık), Elif Esen (Sosyal), Arzu Kılıçlar (Kadın), Doğan Şanlıoğlu (Gençlik)

Münevver Helin Fırat (Kültür ve Sanat), Mehmet Emin Ekmen (Yerel Yönetimler ve Şehircilik), Yasemin Bilgel (Doğa Hakları ve Çevre), Abdurrahman Bilgiç (Dışişleri ve Güvenlik), İdris Şahin (Seçim İşleri)

Sanem Oktar (Kurumsal İletişim ve Tanıtım), Ali Rıza Babaoğlan (Halkla İlişkiler), Nazlı Seda Vural (İnsan Kaynakları), Mustafa Uçak (İdari ve Mali İşler) ve Canberk Demirci (Bilgi ve İletişim Sistemleri)

Aydın Doğan'ın sağ kolu Bilgel'in kızı da kadroda

Aydın Doğan'ın sağ kolu Bilgel'in kızı da kadroda

DEVA'nın Başkanlık Divanı'nda, dikkat çeken isimlerden biri de, Aydın Doğan'ın sağ kolu olarak bilinen Taylan Bilgel'in kızı Yasemin Bilgel oldu. 

DEVA'da Doğa Hakları ve Çevre Politikaları Başkanı olarak görev alacak Yasemin Bilgel, Duke Üniversitesi'nde Siyaset Bilimi, Tarihi ve Ekonomisi dalında lisans eğitimi aldı.

Parti programı, Ankara'da düzenlenen bir etkinlikte tanıtılmıştı.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
108
78
20
14
9
2
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Birth of Venus

ABD'nin parasal genişleme yaptığı dönemde (takriben 2002-2012) ekonominin A takımından sorumlu Ali Babacan, Türkiye'nin elindeki tüm dolar sermayesini inşaat... Devamını Gör

01011o011

Halbuki o günlerde inşaatle büyümenin ne denli tehlikeli olduğunu kendisi söylemişti:

Ziya Akbaş

Birader haberin var değil mi, ölüyoruz. Sokayım senin şu saatte kurduğun partiye...

Jey

Ay şok güsel. Şimdi bunlar Erdoğan safına geçmeyen Gülenciler mı? Cemaat Erdoğan a kaydığına göre, bunlar imam gülen deseler boşa mı taş atmış oluyorlar? Bak... Devamını Gör