Görüş Bildir
Haberler
Aslı Şen Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli, Kiminle Evli, Eğitimi Nedir? Aslı Şen Ne İş Yapıyor?

Aslı Şen Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli, Kiminle Evli, Eğitimi Nedir? Aslı Şen Ne İş Yapıyor?

Elif Ateş
28.05.2022 - 14:32

Sosyal medyayı sık kullanan ünlülerden biri olan Aslı Şen, aynı zamanda cemiyet hayatının tanınan yüzleri arasında yer alıyor. Youtube'da yaptığı paylaşımlarla adından söz ettiren ünlü isim, geniş bir takipçi kitlesine sahip. Aslı Şen'in hayatı ise pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Günden güne takipçisi artan ünlü isim, aynı zamanda Fenerbahçe Kulübünün eski başkanı Ali Şen'in de gelini. Peki Aslı Şen kimdir, kaç yaşında, nereli, eğitim durumu nedir? Aslı Şen ne iş yapıyor? İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Aslı Şen Kimdir?

Aslı Şen

Aslı Şen, 7 Eylül 1977 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Aslen Artvin'in Arhavili olan ünlü isim, 46 yaşındadır. Fenerbahçe Kulübünün eski başkanlarından Ali Şen'in oğlu Metin Şen ile evlidir. Aslı Şen ve Metin Şen çiftinin üç çocuğu bulunuyor.

Aslı Şen'in Eğitimi Nedir?

Aslı Şen Metin Şen

Aslı Şen, yükseköğrenimini Bilkent Üniversitesi işletme bölümünde tamamladı. Aynı zamanda mezun olduktan sonra, yurtdışına gidip pazarlama üzerine çeşitli eğitimlerde aldı.

Aslı Şen Ne İş Yapıyor?

Aslı Şen Youtube

Aslı Şen'in kendisine ait Ashley Joy ve Bellamom isimli kozmetik markaları bulunuyor. Aynı zamanda Youtube kanalı üzerinden kozmetikle ilgili çeşitli yayınlar yapıyor. YouTuber olan Aslı Şen, kanalında birçok ünlü isimle sohbetler yapıyor.

Aslı Şen'in Youtube Hesabı Ne?

Aslı Şen'in Youtube Hesabı Ne?

Ünlü isim,  Ashley Joy by Aslı Şen isimli Youtube kanalından takipçilerine cilt bakımı, saç bakımı ve moda üzerine tavsiyeler veriyor. Aslı Şen'in Youtube'da 124 B abonesi bulunuyor.

İlginizi çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın