Görüş Bildir
Haberler
Aydın'da 22 Yaşındaki Simay Evinde Tüfekle Vurulmuş Halde Ölü Bulundu

Aydın'da 22 Yaşındaki Simay Evinde Tüfekle Vurulmuş Halde Ölü Bulundu

Batuhan
31.01.2022 - 08:26

Aydın'ın Didim ilçesinde, babasıyla birlikte yaşayan 22 yaşındaki Simay, evinde tüfekle vurulmuş halde ölü olarak bulundu.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Aydın'ın Didim ilçesinde genç kız evinde tüfekle vurulmuş halde ölü olarak bulundu.

Olay, Altınkum Mahallesi Kardeşkent Sitesi'nde meydana geldi. Babasıyla birlikte yaşayan 22 yaşındaki Simay Solak, odasında tüfekle vurulmuş halde bulundu. Aile yakınları tarafından 112 Acil Çağrı Merkezi'ne yapılan ihbar üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptıkları kontrollerde Solak'ın hayatını kaybettiğini belirdi.

Cumhuriyet Savcılığı tarafından el konulan olayla ilgili polis ekiplerinin gerekli olay yeri çalışmasının ardından Solak'ın cansız bedeni otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. Genç kızın girdiği bunalım sonucu hayatına son verdiği ihtimali üzerinde durulduğu öğrenilirken, kesin ölüm nedeni yapılacak olan otopsinin ardından belli olacak. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Ozan

Artık bu kadına şiddeti falan geçti bence. Ülkede gerçekten bir canilik, cinnet akımı başladı. Normal değil bu her gün bu kadar cinayet ve intihar haberi duy... Devamını Gör

Ebru Solak

BAŞIMIZ SAĞOLSUN

Kadircan Dizbay

Vay Be Ablam Neden Yaptın bunu Kendine Mahallemizin İnsanıydı Çokta iyiydi Allah Rahmet Eylesin Zeytinburnunun Çiceği 😔