Görüş Bildir
Haberler
Ayçiçek Yağı Fiyatlarına Dev İndirim! Güncel Ayçiçek Yağı Fiyatları Ne Kadar? Sıvı Yağ Kaç TL Oldu?

Ayçiçek Yağı Fiyatlarına Dev İndirim! Güncel Ayçiçek Yağı Fiyatları Ne Kadar? Sıvı Yağ Kaç TL Oldu?

GNS
31.01.2022 - 18:00

Gıda sektöründe yaşanan zamlar sonrası marketlerde Ayçiçek yağları alarmlı kilitlerle zincirlenmişti. Üst üste gelen zamlardan sonra vatandaşların, özellikle büyük marketlerden indirim talepleri dikkat  çekmişti. Yaşanan fiyat artışları sonrası vatandaşlar indirim haberlerini sık sık takip eder oldu. Büyük marketler kısa süreli olarak fiyatları düşürüp bültenlerde konu ile ilgili duyurular yapıyorlar. Son olarak Ayçiçek yağının fiyatının 74.90 TL'ye kadar düştüğü görüldü. Peki Hangi marketlerde Ayçiçek yağında indirim yapıldı? Ayçiçek yağı kaç TL? İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ayçiçek yağı fiyatlarındaki hareketlilik dikkat çekmeye devam ediyor. Vatandaşların temel gıdaya gelen zamlar ile birlikte ettikleri isyan yetkili firmaları harekete geçirdi. Özellikle son dönemde Ayçiçek yağına üst üste zam gelmesi, indirimlerin de pek bir etki göstermemesine sebep olurken, dev bir indirim haberi görüldü. Pek çok zincir markette yağın fiyatı 74.99 TL'ye düştü. İşte detaylar...

Ayçiçek Yağı Fiyatlarına Dev İndirim

Ayçiçek Yağı Fiyatlarına Dev İndirim

Geçtiğimiz günlerde zincir marketlerden Migros, bir Ayçiçek yağı markasında %17 indirim yapmış ve 1 litre yağı 32,95 TL'ye satışa sunmuştu. Başka bir markada ise %18 indirim uygulandı ve 2 litre yağ 48,90 TL'ye rafa çıkarıldı. 

A101, BİM, ŞOK, Migros ve CarrefourSA'’da satılan 5 litre Ayçiçek yağı fiyatlarının indirim sonucu 109 TL olduğu görülmüştü.

İnternet Sitelerinde Daha Uygun

İnternet Sitelerinde Daha Uygun

Online alışveriş yapan vatandaşların en çok dikkatini çeken durum ise Ayçiçek yağlarının internette daha büyük indirimlerle satıldığı oldu. 5 litre Ayçiçek yağı 109 liraya satılırken online sitelerde indirim ile birlikte yağ fiyatı 74,90 liraya kadar düşüyor. Sitelerde stokların çabuk tükenmesi sebebiyle sık sık güncellemeler yapıldığı da ifade ediliyor.

Bu İçerikler de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın