Görüş Bildir
Haberler
Avrupa'da Türkiye'yi Temsil Edecek LoL Üniversite Takımının Belli Olacağı Grup Karşılaşmaları Başladı!

Avrupa'da Türkiye'yi Temsil Edecek LoL Üniversite Takımının Belli Olacağı Grup Karşılaşmaları Başladı!

Gaming in Turkey ve GGTECH Entertainment tarafından düzenlenen University Esports Turkey grup aşamasının ilk gün maçları tamamlandı. Rekabet dolu geçen ilk gün mücadeleleri sizlerle...

İçeriğin Devamı Aşağıda

University Esports Turkey | Grup Aşaması Kura Çekilişi

GRUP 1

GRUP 1

Çanakkale 18 Mart Üniversitesi temsilcisi Comu Tigers ilk günde oynanan 3 maçını da kazanarak 9 puan ile liderliğe oturdu. Orta Doğu Teknik Üniversitesi temsilcisi young chinese team ise tek mağlubiyetini Comu Tigers karşısında alarak 6 puan toplamayı başardı. Pamukkale Üniversitesi temsilcisi uyudun mu ise tek galibiyetini Güest karşısında alarak üçüncü olmayı başardı. Son sırada ise ilk gün karşılaşmalarında galibiyet alamayan Gazi Üniversitesi temsilcisi Güest var.

GRUP 2

GRUP 2

Maltepe Üniversitesi temsilcisi MAU Esports ve Beykent Üniversitesi temsilcisi Beykent Esports takımları 6 puan ile liderliği paylaşıyor. Kocaeli Üniversitesi temsilcisi KOU SHARKS ve Bilgi Üniversitesi Temsilcisi Bilgi Reformed ise aldıkları 3 puan ile ikinciliği paylaşıyor.

GRUP 3

GRUP 3

Bahçeşehir Üniversitesi temsilcisi Bahçeşehir Esports Red Dragons ilk günde oynanan 3 karşılaşmayı da kazanarak 9 puan ile liderlik koltuğuna oturdu. İstanbul Teknik Üniversitesi temsilcisi ITU Rangers ise tek mağlubiyetini Bahçeşehir Esports Red Dragons karşısında alarak 6 puan ile ikinci sırada yer alıyor. Necmettin Erbakan Üniversitesi temsilcisi HAYDAR VE YOLDAŞLARI ise tek galibiyetini Abuse karşısında alarak 3 puan ile üçüncü sırada yer alıyor. Son sırada ise Çukurova Üniversitesi temsilcisi ABUSE yer alıyor.

GRUP 4

GRUP 4

Ege Üniversitesi temsilcisi DANK takımı ilk günde oynanan 3 karşılaşmayı da kazanarak 9 puan ile liderliğe oturdu. Eskişehir Osmangazi Üniversitesi temsilcisi Just Chillin' ise tek mağlubiyetini DANK takımından alarak 6 puan ile ikinciliğe yerleşti. İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa ise tek galibiyetini DOU Fanna'dan alarak üçüncü sırada yer alıyor. İlk gün karşılaşmalarında galibiyet alamayan Doğuş Üniversitesi temsilcisi DOU Fanna ise son sırada yer alıyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın