Görüş Bildir
Haberler
Ateşli Gecelerde Yardımına Koşması İçin Seks Oyuncağı Öneriyoruz!

etiket Ateşli Gecelerde Yardımına Koşması İçin Seks Oyuncağı Öneriyoruz!

Begüm
20.01.2023 - 23:56 Son Güncelleme: 17.10.2022 - 23:54

Partnerin ile keyif ve heyecan dolu bir gece geçirmek için kullanmanız gereken seks oyuncağın bu testin sonunda. Hemen testi çöz, seks oyuncağını öğren!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İlk olarak cinsiyetini öğrenelim.

2. Peki sizi anlatan yatak odasını seçer misin?

3. Vücudunun en çok neresine dokunulmasından zevk alıyorsun?

4. Senin için ilişkinin olmazsa olmazı nedir?

5. Yatakta yeni şeyler denemeye ne kadar açıksın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Tarafını seçer misin?

7. Son olarak en sevdiğin fantezi hangisi?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Peluş kelepçeler!

Peluş kelepçeler!

Sizin tatlı ilişkinize renk katacak şey kesinlikle peluş kelepçeler. Seks hayatınıza farklı bir yönden bakmanızı sağlayacak peluş kelepçeler ile farklı tarzlar deneyebilir ve farklı noktalara gidebilirsiniz. Seks oyuncaklarına alışmak için kullanabileceğin ilk adım ürünlerinden olan kelepçeler ile ilişkinizi farklı bir boyuta taşımaya hazır mısın?

Uzaktan kumandalı aşk yumurtası!

Uzaktan kumandalı aşk yumurtası!

Sizin seks hayatınızın biraz daha eğlenceli hale gelmesini sağlayacak seks oyuncağı kesinlikle uzaktan kumandalı aşk yumurtası! Bu oyuncak ile partnerini her an her yerde uyarabilirsin. Titreşimli sistemi uzaktan bir komut ile başlatılıyor ve istediğin seviyeye ulaşabiliyor. Her yerde, beklenmedik zamanlarda partnerinin zevki yaşamasını istiyorsan bu oyuncak tam size göre!

Anal plug!

Anal plug!

Birlikte geçirdiğiniz gecelere ayrı bir sıcaklık katması için alabileceğiniz seks oyuncağı kesinlikle anal plug. Farklı boyut ve tarzda olan anal pluglar ile keyifli dakikalar geçirirken yeni zevkler de keşfedebilirsiniz. Özellikle birbirinize yeni zevkler tattırmak için anal pluglar sizi farklı bir noktaya taşırken ekstra zevk almanızı sağlayacak!

Bandaj setleri!

Bandaj setleri!

İçerisinde kırbaç, tüy ve pek çok oyuncak olan bandaj setleri sizin ilişkinizin farklı bir boyut atlamasını sağlayacak. Birlikte geçirdiğiniz vakitleri daha heyecanlı ve keyifli hale getirmek istiyorsanız bu bandaj seti oyuncağı tam size göre. Birbirinizin sınırlarını keşfederken daha keyif dolu dakikalar geçirebileceksiniz. Bunun yanı sıra rutinden çıkıp farklı bir tarzda da ilerlemeye başlayabilirsiniz!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
49
48
28
19
14
10
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın