Görüş Bildir
Haberler
Aslıhan Gürbüz Düğünde Göbek Attı: Aslıhan Gürbüz Kimdir, Kaç Yaşındadır, Hangi Yapımlarda Rol Aldı?

Aslıhan Gürbüz Düğünde Göbek Attı: Aslıhan Gürbüz Kimdir, Kaç Yaşındadır, Hangi Yapımlarda Rol Aldı?

Son olarak Masumlar Apartmanı dizisinde Han’ın gizemli eksi nişanlısı Ceylan karakteri ile ekranlarda yer alan Aslıhan Gürbüz, kardeşinin düğünden sahneden inmedi. Aslıhan Gürbüz’ün erkek kardeşi Mustafa Ayhan Gürbüz, Bursa’nın İnegöl ilçesinde gerçekleşen düğünde Melike Yıldız ile dünyaevine girdi. Aslıhan Gürbüz, düğünde sosyal mesafe kurallarına dikkat ederek bol bol çiftetelli oynadı. Peki, Aslıhan Gürbüz kimdir? Aslıhan Gürbüz hangi yapımlarda rol aldı? İşte detaylar…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kırmızı Oda dizisinde canlandırdığı Kumru rolüyle geniş kitleler tarafından tanınan Aslıhan Gürbüz, sonrasında TRT 1’de yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisine transfer olmuştu. Masumlar Apartmanı’ndaki Ceylan rolüyle de çok sevilen Aslıhan Gürbüz, kardeşinin düğününde bol bol göbek attı.

Aslıhan Gürbüz Kimdir?

Aslıhan Gürbüz Kimdir?

Aslıhan Gürbüz, 16 Şubat 1983 tarihinde İstanbul'da doğdu. 5 yaşında babasının işinden dolayı ailesiyle Bursa'ya taşınan oyuncu, Bursa'nın İnegöl İlçesinde Müşerref Muzaffer Samda İlköğretim Okulu'nda okudu.

Meslek lisesinde Bilgisayarlı Muhasebe okuduktan sonra Konya Selçuk Üniversitesi Konservatuar Tiyatro Bölümü'nden mezun oldu.

2009 yılında ekranlarda yayınlanan, yapımcılığını Timur Savcı'nın üstlendiği, senaryosu Meral Okay tarafından yazılan ve yönetmenliğini Ulaş İnaç'ın yaptığı Bir Bulut Olsam dizisinde rol aldı.

Bir zamanlar yayınlanmakta olan Yahşi Cazibe dizisinde Azerbaycanlı karakter 'Cazibe'yi canlandırdı. Zeytin Tepesi dizisinde 'Deniz', Muhteşem Yüzyıl: Kösem'de ise 'Halime Sultan' karakterlerini canlandırdı.

Temmuz 2011'de oyuncu Kerem Kupacı ile evlenen Aslıhan Gürbüz 2014'te boşandı.

Bu Haberler de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın