Görüş Bildir
Haberler
Aslı Bekiroğlu Kimdir? Aslı Bekiroğlu Nereli, Kaç Yaşında?

Aslı Bekiroğlu Kimdir? Aslı Bekiroğlu Nereli, Kaç Yaşında?

Ünlü şarkıcı Zeynep Bastık, bir süreden bu yana birlikte olduğu reklamcı Tolga Akış ile dünyaevine girdi. İkilinin sevenlerinin ilgi gösterdiği düğüne, oyuncu Aslı Bekiroğlu'nun kıyafeti damga vurdu. Bekiroğlu, mayo üzerine giydiği tül elbiseyle dikkatleri üzerine çekti. Sosyal medya paylaşımları ve açıklamaları ile magazin gündeminden düşmeyen Aslı Bekiroğlu, vatandaşların da merak konusu oldu. Peki, Aslı Bekiroğlu kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte Aslı Bekiroğlu hakkında tüm merak edilenler...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Aslı Bekiroğlu Kimdir?

Aslı Bekiroğlu Kimdir?

Doğum tarihi: 16 Kasım 1995

Kaç yaşında: 25 yaşında

Nereli: İstanbul

Boy: 1,62 m

1996 yılında doğan genç oyuncu, İstanbul’da hayata gözlerini açmış ve çocukluğundan beri de İstanbul’da yaşıyor. İtalyan Lisesi mezunu olan Aslı Bekiroğlu, Bahçeşehir Üniversitesi, beslenme bölümünde eğitimine devam etmektedir.

Çocuk yaşlarından bu yana oyunculuğa karşı içinde büyük bir istek olan oyuncu, ekran macerasına ilk olarak reklam projeleriyle başladı. Sosyal medyada çekip yayınladığı birbirinden eğlenceli videoları, Twitter ve Instagram’da paylaşımlarıyla ise dikkatleri üzerine çekti. ‘Beni Böyle Sev’, ‘Mutluluk’ dizilerinde de yer alan Aslı Bekiroğlu,  Gülümse Yeter isimli dizide Yasemin karakterine hayat verdi. Şimdi de Jet Sosyete dizisinde rol alıyor.

Bekiroğlu'nun Kıyafeti Damga Vurdu

Bekiroğlu'nun Kıyafeti Damga Vurdu

Gözlerin çevrildiği düğüne, damga vuran ise Oyuncu Aslı Bekiroğlu oldu. Düğüne sevgilisi Çağrı Telkıvıran ile birlikte katılan Aslı Bekiroğlu'nun yazlık bir elbise tercih ettiği görüldü. Bekiroğlu, mayo üzerindeki tül elbisesiyle göz doldurdu.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın