Görüş Bildir
Haberler
Aşkta Yüzleri Gülmedi! Şöhreti Yakaladıktan Sonra Eşinden Ayrılan 13 Ünlü İsim

Aşkta Yüzleri Gülmedi! Şöhreti Yakaladıktan Sonra Eşinden Ayrılan 13 Ünlü İsim

Onlar için şöhretin bedeli aşklarını bitirmek oldu. İşte sanat dünyasına girdikten sonra yuvası yıkılan ünlü isimler:

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Buray

1. Buray

''İstersen'' isimli şarkı ve dizilerde seslendirdiği romantik şarkılarla müzik piyasasına hızlı giriş yapan şarkıcı, eşinden ayrılma kararı aldı. Ünlü olmadan önce eşiyle birlikte Avusturalya’da yaşayan Buray, işleri nedeniyle artık Türkiye'de olduğunu ve uzak mesafeyi sebep göstererek, geçtiğimiz günlerde boşanacağını açıkladı.

2. Esra Dermancıoğlu

2. Esra Dermancıoğlu

‘’Sen Harikasın’’ ve ‘’Avrupa Yakası’’ isimli dizilerde konuk oyuncu olarak oynamaya başladıktan sonra, eşi ile kariyeri arasında kalan oyuncu 2009 yılında eşinden boşandı.

3. Muazzez Abacı

3. Muazzez Abacı

1966 yılında Ankara radyosuna giren Muazzez Abacı, 1973 yılında sahne almaya başladıktan bir süre sonra, o dönem evli olduğu polis memuru Abdurrahman Abacı'dan ayrıldı.

4. Özcan Deniz

4. Özcan Deniz

1991 yılında Handan Deniz ile evlenen ünlü şarkıcı ve oyuncu Özcan Deniz, 2000 yılında şöhretin zirvesinde çıktığında eşi Handan Deniz'den boşandı.

5. İsmail Filiz

5. İsmail Filiz

‘’Ezel’’ dizisinde Kenan İmirzalıoğlu’na benzerliği ile dikkat çeken oyuncu İsmail Filiz de, eşinden şöhret olduktan sonra boşanan isimlerden. Eşi Evren Filiz’i kendisine ‘’Çakma Ezel’’ dediği için boşadığı haberleri ile uzunca bir süre gündemin üst sıralarında yer bulmuştu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Sezen Aksu

6. Sezen Aksu

1974 yılında evlendiği Ali Engin Aksu ile mutlu bir evliği olan şarkıcı, şarkı söylemeye başladığında yuvası üzerinde kara bulutlar dolanmaya başlamıştı. Onun da evliliği ilk albümü ''Allahaısmarladık'' çıktıktan 1 yıl sonra bitti.

7. Ferhat Göçer

7. Ferhat Göçer

2008 yılında 'Cennet' şarkısıyla ünlenen sanatçı Ferhat Göçer, 7 yıllık eşi Ayla Göksel Göçer'den anlaşmalı olarak boşandı.

8. Serpil Çakmaklı

8. Serpil Çakmaklı

Oyunculuğa başlamadan önce o da evliydi. Mert Çakmaklı ile devam eden evliliği ünlü olduktan sonra bozuldu. Eski eşinden sadece ''Çakmaklı'' soyismi kaldı.

9. Zeynep Kankonde

9. Zeynep Kankonde

''Ulan İstanbul'' dizisindeki canlandırdığı Şehriban karakteri ile adını duyuran oyuncu Zeynep Kankonde de ünlü olduktan sonra eşinden ayrılan isimlerden biri. 2002 yılından beri birlikte olduğu Afrikalı eşinden 2015 yılında ayrılan oyuncu, soyismini değiştirmedi.

10. Nagehan Karadere

10. Nagehan Karadere

Milli atlet Nagehan Karadere de şöhreti yakaladıktan sonra ailesi dağılan isimlerden birisi oldu. Katıldığı Survivor yarışması ile herkesin konuştuğu tanımayan kimsenin kalmadığı Karadere, geçtiğimiz günlerde eşi Uğur Gökçe'den ayrıldı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Zuhal Olcay

11. Zuhal Olcay

İlk evliliğini sınıf arkadaşı olan Selçuk Yöntem ile yapan Zuhal Olcay, 3 yıl evli kaldıktan sonra boşandı. O dönemlerde popüler değildi. Daha sonra iş adamı Zafer Olcay ile 1980 yılında nikah masasına oturdu. İzmir'e yerleşmesine rağmen tiyatro ile ilişkisini koparmadı ve birçok film teklifini değerlendirip sinemada tanınmaya başladı. ''Sönmüş Ocak'' ve '' Parmak Damgası'' isimli filmler ile ünlenmeye başladığında iş adamı eşi ile yollarını ayırma kararı aldı ve 1987 yılında boşandı.

12. İvana Sert

12. İvana Sert

Sırbistan vatandaşı olan ve 2002 yılında Türkiye'ye yerleşen İvana Sert de diğer ünlüler gibi şöhreti yakaladıktan sonra evliliği biten isimler arasında yer alıyor. 2004 yılında ünlü iş adamı Yurdal Sert ile evlendi. Giyim tarzı ve konuşması ile dikkatleri üzerine çekmeye başladı. Moda programı ve sunuculuk derken şöhreti yakaladığında artık hiçbir şey eskisi gibi olmadı ve o da eşinden ayrılmak zorunda kaldı.

13. Esra Ceyhan

13. Esra Ceyhan

1992 yılında ünlü diş hekimi Barbaros Ceyhan ile evlenen Esra Ceyhan da şöhretin bedelini bir süre sonra eşinden ayrılarak ödedi. Bir dönem televizyon kanallarının transfer etmek için adeta yarıştığı sunucu 2009 yılında eşinden boşandı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
125
40
28
19
15
12
12
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın