Görüş Bildir
Haberler
Âşkını İlan Etmenin İnsana Kendini Yenilmiş Hissettirmesinin 13 Nedeni

Âşkını İlan Etmenin İnsana Kendini Yenilmiş Hissettirmesinin 13 Nedeni

Dale Cooper
15.11.2016 - 12:44

Biraz çağ ilerleyip zaman bozulduğundan biraz da bazı şeylerin eskisi kadar değeri kalmadığından şimdiki âşklar geçmişteki gibi hesapsız kitapsız ve masum yaşanamıyor. Masumiyet bir şekilde emek isterken insanlar bu emeği vermeye pek hazır değiller. Günümüz insanının arasında hâlâ âşkın farklı türde yaşanabileceğine inanan küçük bir azınlık var. Onlar âşkını haykırmak sevgisini dile getirmek istiyor. Ancak, kimi zaman, bunun da bir bedeli oluyor. Erken edilmiş ilan-ı âşk bir şekilde insana kendini yenilmiş hissettiriyor. İşte, âşk ilanının insana kendini yenilmiş hissettirmesinin 13 nedeni!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İlk olarak bir tarafın önce dile getirdiği âşk artık karşıdaki kişinin gerçek duygularını öğrenmeyi güçleştiriyor.

2. Başta da belirtildiği üzere bu çağ masumiyet çağı değil! İlan-ı âşkınızın karşınızdaki insanın elinde tehlikeli bir silaha dönüşebileceğini bilirsiniz.

Ve bunu bilmek ister istemez insana kendini yenilmiş hissettiriyor.

3. Zira bir kere ona olan zaafınızı dile getirdiniz ve artık dönülmez bir yola girdiğinizin farkındasınızdır.

4. Karşıdaki insanın âşkınızı sonuna kadar sömürüp duygularınızı incitme gibi yüksek bir olasılığın söz konusu olduğu gerçeği de aklınızın bir köşesine kazınmıştır.

5. Bundan sonraki her hareketinize, tavrınıza ve ağzınızdan çıkacak her söze fazlasıyla dikkat etmeniz gerektiğini bilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Karşı tarafın da her hareketine ziyadesiyle dikkat etmek zorunda olduğunuzun bilincindesinizdir. Zira kimi zaman bir söz ya da bir hareket her şeyi yoluna koyabildiği gibi her şeyi mahveder de.

Bunun için âşk ilanınızdan sonraki dönemi hep diken üzerinde geçireceğiniz şahsınız tarafından da kabul edilmiş bir gerçektir. Mütemadiyen ince eleyip sık dokumak zorunda kalmak kime yenilmiş hissettirmez ki?

7. Sürekli kendinizi "Boş yere fazla heveslenme!" gibi cümlelerle telkin etmeye çalışırsınız ve bu içinde bulunduğunuz yenilmişlik durumunu fazlasıyla yüzünüze vurarak derinden hissetmenize sebep olur.

8. Âşk ilanının ardından gelen aklınızdaki bitmek tükenmek bilmez sorularla geçirdiğiniz uykusuz geceler kendinizi toparlamanıza katiyen müsade etmez.

9. Karşınızdaki insan bu sevginin artık sizin "affedici gücünüz" halini aldığını bilir ve bu size "Hayır!" demeyi zorlaştırır.

Bu durum hayatınızı küçük çaplı bir kaosa sürükler.

10. Kendinize dönüp baktığınızda artık herhangi bir adıma bile şüpheyle yaklaştığınızı fark edersiniz ve bu, bir nebze kalmış huzurunuzun bütünüyle yok olmasına sebep olur.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Tüm olumsuz hislerinize rağmen çaba göstermekten asla vazgeçmezsiniz ancak o insan için bunca çabanın da değmediği gerçeği sizi derinden yaralar.

12. En zoru siz yerinizde sayarken yürekten sevdiğinizin insanın hayatına tam hızıyla devam ettiğine günbegün şahit olursunuz.

13. Kimi zaman işler yoluna girse de, çoğunlukla sevginiz karşılıksız kalır. Bu durum içinde bulunduğunuz yenilgiyle daha uzun süre baş başa olduğunuz gerçeğinden bir duvar örer. O duvarı aşmak da oldukça zordur...

Bütün sevgilerinizin karşılıklı olacağı, sancısız zamanlar yaşamanız dileğiyle.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
131
125
22
20
10
9
6
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
mustafa d.

söylemeyerekte kaybetme şansı var insanın söyleyerek kaybetme riskini %75 azaltmış olursun ayrıca kayıp veya kazanç olarak bakılacakta bir mesele değil :) ha... Devamını Gör

Pasif Kullanıcı

Böyle hissetmenin tek bir sebebi varsa bu da içeirkteki siyah beyaz atmosferdir.

kazmasson x

çok doğru tespitler, ben ona seni seviyorum dedim ve her şey bok oldu, içeriği hazırlayan editörü tebrik edip bir de buna ilaç içerik hazırlamasını rica ediy... Devamını Gör