Görüş Bildir
Haberler
TV
Aşk Acısı İçimizi Parçalayan ve Kavuşamamaları ile Bizi Çıldırtmış 17 Yerli Dizi Çifti

Aşk Acısı İçimizi Parçalayan ve Kavuşamamaları ile Bizi Çıldırtmış 17 Yerli Dizi Çifti

Bir dizinin uzun yıllar hatırlanmasına bir sebep de acı sonla bitmesi oluyor. Ölümle biten aşklar, kavuşamamalar zihinlerde ediyor. Her şey güzel başlarken sarpa sarmış ya da hiçbir zaman yaşanması mümkün olmamış aşkların kötü biten sonları ve o kavuşamama yüreğimize oturuyor. Haftalarca, aylarca hatta yıllarca kavuşmaları için beklediğimiz çiftlerden birkaçı...

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Leyla & Mecnun (Leyla ile Mecnun)

Leyla belki de ölmezdi setteki o kaos yaşanmasa. Ama Leyla bir trafik kazasında hayatını kaybetti. O kadar çaba, kavuşamama, tatlı tatlı nazlar niyazlar derken gelinen nokta bu oldu. Mecnun bu mezarı her ziyaret ettiğinde içimiz dağlandı, her kadın yeni bir Leyla oldu.

2. İsmail Abi & Şekerpare (Leyla ile Mecnun)

Bu kız niye gitti ki? Herkes niye gidiyor ki? Aşk acısı geçer değil mi? İsmail Abi parçalamıştı içimizi.

3. Aslı & Efe (Kavak Yelleri)

Efe'nin ölümü bizi çok mu şaşırttı? Hayır. Kaç kere daha ölebilirdi zaten. İlk ölümünde(!) araba uçuruma yuvarlanınca dağılmıştık o ayrı. Aslı ve Efe başkalarına aşık oldular, birbirlerine oldular, başkalarına oldular, tekrar beraber oldular derken, sonunda ölüm ayırdı.

4. Elif & Ali (Kurtlar Vadisi)

Ali Candan diye biliyor Elif Eylül onu, bu aşk hikayesinde de adı böyle geçecek. Elif'in öldü sandığı sevgilisinin anısına nasıl sahip çıktığını hatırladıkça, keşke Necati Şaşmaz da iyi bir oyuncu olsaydı da daha iyi sahneler olsaydı onlar diyoruz. Ali döndü, Elif gitti...

5. Sıla & Boran (Sıla)

Berdel yüzünden evlenmek zorunda kalmış bir çift, kadının en sonunda o cehennemden kaçmasıyla ayrılırdı tabii. Fakat bir ayrıntı vardı, artık iş işten geçmişti ve ikisi de aşık olmuşlardı birbirlerine. Yerine getirilmesi gereken bir töre, yaşanması gereken bir aşk vardı. Fakat onca kavuşamama hikayesinden sonra en sonunda kavuştular çok şükür.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Lamia & Kenan (Dudaktan Kalbe)

Gencecik bir kızla beraber olup sonra onu ortada bırakan Kenan'a üzülmek ne kadar doğru bilinmez. Lamia'nın aşkına saygıdan üzüldük belki de. Cemil kazandı, Lamia sonunda onunla oldu ve Kenan kaybetti. Sıktı kendisine, hadi yürü git be.

7. Ahu & Ecevit (Suskunlar)

Zaten yaşanan onca travma, o kadar korkunç anılar varken bir de aşklarını yaşayamadılar. Ecevit öldüğünde Ahmet Kaya'nın fondaki sesi içimizi deşti geçti.

8. Zeyno & Memoli (Yılan Hikayesi)

Hem Zeyno'yu yılana kaptır, hem düğününe gitmek zorunda kal, hem de kızı vursunlar düğünde. Memoli keçi kaçırmakta haksız mı şimdi?

9. Vahide & Mustafa (Elveda Rumeli)

Vahide'yi vurduklarında içimiz kan ağladı. Eve götürdüklerinde 'ölmedi be yaşıyor' dedik ama yine olmadı. Berrak Tüzünataç kendi isteğiyle diziden ayrılmıştı, hal böyle olunca da Vahide öldü gitti... Yıldız Tilbe arabayı çekip haykırarak ağlamış, öyle demişti.

10. Savcı Esra & Behzat Ç. (Behzat Ç.)

Olmaz demişti, sevdiklerime iyi gelmiyorum ben demişti Behzat. Güvendiler, inandılar, umut ettiler ama olmadı. Savcı Esra da ölüme uğurladıklarımızdan.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Bihter & Behlül (Aşk-ı Memnu)

Bihter ve Behlül'ün aşkını da, bu aşkı korkaklığıyla bitirmiş Behlül'ü de biliyoruz. Bu imkansız, yaşanmaması gereken ilişkinin sonu da ölüm oldu.

12. Nihan & Kemal (Kara Sevda)

Git o psikopat Emir ile senelerce uğraş, sonra da hazırladığı hain tuzak yüzünden öl. Bu kadar yakışıklı adama bu yapılır mı?

13. Eyşan & Ömer (Ezel)

Ah Ömer. Tehlikeli bir kadına aşık oldu, kandırıldı, ayrı kaldı. Kavuşamadı, hem içi almadı hem dünya izin vermedi onlara. En sonunda her şey düzeldi derken ölüm ayırdı. O orada, biz burada öldük.

14. Menekşe & Halil (Menekşe ile Halil)

Menekşe'yi zorla başkasına verdiler, ayrıldı Halil'den. Menekşe kaçtı, Halil aradı, çok zor kavuştular. Tam buldu derken o pislik aileyle aylarca uğraştılar. Hesaba katmadıkları bir şey vardı, yine ölüm.

15. Narin & Fırat (Merhamet)

Narin ve Fırat çok genç yaşlarda aşık oldular, ayrılmak zorunda kaldılar. Tekrar birbirlerini bulduklarında da üçüncü kişiler yüzünden sürünüp durdular. Nihayet kavuştuktan bir süre sonra da bir trafik kazasının kurbanı oldular. Ah Deniz... Arkadaşının peşinden gitti, öldü Narin.

İçeriğin Devamı Aşağıda

16. Havin & Baran (Haziran Gecesi)

İşte kanseri vücuda yavaş yavaş nüfuz ettirenlerden bir tanesi. Hızlı başlayan bir aşkın önüne bin tane engel dikildi. Sevdiği kadına eşi ve çocukları, en yakın arkadaşı sebebiyle kavuşamadı Baran. En sonunda tüm dünyaya karşı geldiler, bu sefer de kaderin önüne geçemediler. Baran öldü.

17. Poyraz & Ayşegül (Poyraz Karayel)

Burçin Terzioğlu'na yasak olsun oyunculuklar şeyler. Yapmasın bir daha. Bir insan ölürken bile bu kadar mı ölür... Bu kadar mı hepimizi öldürmek, aynı Poyraz'ın artık yaşamaması gibi. O kadar engelle karşılaş, tam aştım derken öl. Oy ki oy.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
403
390
76
44
43
42
26
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
cat-lover

Ela ve Levent'i unutmuşsunuz :D

Eda Oğuz

Savcı Esra'nın ölümü çok kötüydü be.Bir de hamileydi kadın. :(

yuuki

feriha emir