Görüş Bildir
Haberler
Aşırı Şeker Sahneleriyle İnsanın Kalbini Pamuk Şekerine Döndüren 10 Tatlı Dizi

Aşırı Şeker Sahneleriyle İnsanın Kalbini Pamuk Şekerine Döndüren 10 Tatlı Dizi

İzlerken yüzünüzde gülümseme yaratacak dizileri sizler için derledik. Hepimizi mutlu edecek şeker sahnelere sahip dizileri merak ediyorsanız içeriğe buyurun!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Gilmore Girls

Anne-kızın müthiş ilişkisine odaklanılan diziyi izlerken kendinizi gülümserken bulacaksanız. Yer yer ağlatan yer yer kahkaha attıran bu dizide genç yaşında anne olan Lorelai Gilmore kızının hayatını güzelleştirmek için elinden geleni yapıyor. Lorelai ve kızı Rory'nin muhteşem ilişkisini izlemeye doyamayacaksınız.

2. Modern Family

Aile olmanın ne demek olduğunu en güzel anlatan dizilerden Modern Family, izlerken kalbinize dokunuyor. Üç ayrı ailenin anlatıldığı dizide her ailenin birbiriyle ilişkisi konu ediliyor. Farklılıkları olan ailelerin gün sonunda birlik olmasının anlatıldığı dizi sizi yumuş yumuş yapacak. Ne kadar farklı olursa olsunlar sonunda onlar bir aile!

3. This Is Us

En iyi aile dizilerinden olan This Is Us dizisinde üç kardeşin hem geçmiş hem şimdiki zamanı anlatılıyor. En iyi baba ödülünün Jack Pearson'a verildiği dizide üç kardeşin hayatının iniş çıkışlarına tanık olup bazen hüzünlenmek bazen de eğlenmek mümkün.

4. Emily in Paris

İzlerken tatlılığından sizi şeker komasına sokacak Emily in Paris'te Amerikalı Emily'nin Paris maceralarını izliyoruz. Tarzına, konuşmasına ve hareketlerine bazen sinirlenip bazen de çok seveceğiniz Emily, günün sonunda sizi sadece mutlu ediyor.

5. The Good Place

Ölümden sonra cennete düşen bir grubun yaşadıklarının anlatıldığı The Good Place, farklı bir dizi izlemek isteyenlerin hoşuna gidiyor. Eğlenceli anlarıyla sizi memnun edecek bu diziyi izlerken mutlu hissedeceksiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Pushing Daisies

İzlerken sizi neşelendiren ve pozitif hissettiren bu dizide Ned ve özel yeteneği işlenmiş. Ned, tek bir dokunuşla ölüleri diriltebiliyor. Ned'in ikinci dokunuşu ise tekrar öldürüyor. Bu özel yeteneği sayesinde cinayetleri aydınlatan Ned'i merkeze alan dizi en tatlı diziler arasında yerini alıyor.

7. Chuck

Sıradan bir hayatı olan Chuck'ın bir anda kendini CIA ajanları içinde bulmasını anlatan bu dizi, sempatiklikte sınır aşanlardan. Sakar Chuck'ın her olayı eline yüzüne bulaştırması size çok sevimli gelecek.

8. 2 Broke Girls

Zenginken bir anda fakir kalan Caroline ve hayatı boyunca üç kuruşa muhtaç olan Max... Hayat bu ikiliyi bir restoranda bir araya getiriyor. Max ve Caroline'ın hem birbirleriyle hem restorandaki arkadaşlarıyla ilişkilerini izlemek çok eğlenceli. Max ve Caroline'nın samimi ilişkisi sizi duygulandıracak.

9. Abbott Elementary

Bu okuldaki öğretmenler hem eğlendiriyor hem öğretiyor. Abbot ilkokulunda öğretmenlik yapan bu öğretmenler zor şartlarda öğrencilerine eğitim vermeye çalışıyor. Komik olduğu kadar kalbe de dokunan bu diziyi izlerken yüzünüzden gülümseme eksik olmayacak.

10. Never Have I Ever

Babasını ani bir şekilde kaybeden Hintli Devi, liseden mezun olmadan her şeyi denemek istiyor. Disiplinli annesi, eğlenceli babaannesi ve samimi dostlarıysa her şartta onun yanında. Devi'nin dersleri, aşkları ve daha nicesini izleyeceğiniz bu dizi sizi bazen ağlatacak bazen kahkahalarla güldürecek.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
8
2
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın