Görüş Bildir
Haberler
Arzu'nun Katili Bulundu! Son Zamanlarda Ufak Tefek Cinayetler'de Neler Olduğunu Anlatıyoruz!

etiket Arzu'nun Katili Bulundu! Son Zamanlarda Ufak Tefek Cinayetler'de Neler Olduğunu Anlatıyoruz!

Ufak Tefek Cinayetler son zamanlarda epey reyting kaybetti. Ocak gibi biteceği söylenen dizi finale yaklaşırken tüm olaylar çok hızlı bir şekilde gelişiyor. Arzu'nun katil olduğunu yeni öğrenmişken maktule dönüşmesi sadece 1 bölüm sürdü.

Öncelikle henüz Edip'in katilini bilmeyen varsa şöyle alalım👇

İçeriğin Devamı Aşağıda

Dizinin başından beri merak ettiğimiz katili öğrenmiştik. Meğer Edip'i Arzu öldürmüş, kızlar da bunu saklamaya yemin etmişler.

Mehmet ve Taylan'a kim olduğunu söylenmemiş ama her ikisi de belki kendi karısıdır diye korumuşlar. Serhan olayların tamamen dışında kalmış.

Öldürme sebebi de korku. Edip, Burcu'nun yaralanması üzerine kızları polise ihbar edeceğini söyleyince Arzu çat diye akıtmış pekmezini. Mehmet cinayeti birebir onun işlediğini yeni öğrendi.

Öğrenir öğrenmez de moda girdi. Taylan'ın her an konuşabileceğini öttü bile.

Arzu bir anda saf kadından şeytana dönüştü desek yeridir. Önce Burcu'yu epey bir kurdu, Pelin ve Emre ilişkisini herkese anlatacağını söyledi.

Yani Burcu'ya onu öldürmesi için iyi bir sebep verdi.

Sonra Taylan'ın konuşmasını engellemek için onu öldürmeye kalkıştı. Ne var ki Emre, Taylan'ı son anda kurtardı.

Yani Taylan'a onu öldürmesi için iyi bir sebep verdi.

Emre'nin olayların bu kadar farkında olması Arzu'yu rahatsız etti ve hedef değiştirdi. Emre'den başlayarak herkesi teker teker indirmerye karar verdi.

Arzu'ya bak hele, daha sarmalarının tadı ağzımızda...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Polis ve Oya da Merve'den şüpheleniyordu. Oya, Taylan'ı konuşturup ses kaydı alacaktı. Ama katilin Merve değil Arzu olduğunu o an öğrendi...

Yani en yakın arkadaşının katili Arzu'yu öldürmesi için Oya'nın da bir sebebi vardı.

Arzu planını devreye soktu. Tek başına koşuya çıkan Emre'yi yakaladı ve arabayı üzerine sürdü. Gözünü karartmıştı.

Fakat Pelin mi, Burcu mu, Taylan mı yoksa Oya mı bilinmez, biri ona bile isteye çarptı ve Arzu'yu büyük bir kazayla öldürdü.

Arzu ölmüştü... Mehmet bu grubun çetrefilli işlerini bildiği için Arzu'nun bir kaza sonucu öldüğüne inanmadı. Katilini aramaya karar verdi.

Polis olay yerinde bulduğu bir kulaklığı Mehmet'e getirdi. Kulaklığın sahibinin Emre olduğunu öğrenince de gözü döndü. Katilin o olduğunu düşündü.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ve daha da düşünemedi desek yeridir. Hiç akıl yürütmeden Emre'yi bıçakladı.

Emre teknesinde Pelin'leydi, bu sayede Oya'nın da yardımıyla kurtulabildi. Yaralı olarak atlattı, kimseye bundan bahsetmeyeceğine söz verdi.

Oya da büyük bir iş başardığını, olayı örtbas ettiğini anlatmak için Mehmet'e gitti. Fakat bu kadar ilgi, bu kadar sorgulama ve sahte destek Mehmet'te şüphe uyandırdı.

Oya'nın Edip olayını öğrendiğini, bu yüzden Arzu'yu öldürdüğünü düşündü. Herkesi dağ evine çağırmayı, Oya'yı orada bayıltıp kaçırmayı planladı.

Sonra da bir uçurum kenarına çekip direksiyona onu oturtacak, Oya'nın yaptığı gibi kaza süsü vererek Oya'yı ölüme terk edecekti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Pelin, Taylan, Burcu, Emre, Kerim, Serhan ve Oya'yı davet etti. Bir dağ evinde anma düzenleyeceğini söyledi.

Herkesin üstünde bir tedirginlik, rahatsızlık vardı.

Burada zaman geçirirken de Sarmaşık adetlerinden vazgeçecek değiller tabii. Emre ve Pelin yakınlaştılar, tam bu sırada da gizlice görüntülendiler.

Hem de iyilik meleği "Beni sizin çetrefilli kirli işlerinize sokmayın" diye dolanan iki yüzlü Oya tarafından.

Emre telefonu kendi alamayınca görevi Kerim'e verdi. Bir şekilde telefonu alan Kerim fotoğraflardan çok daha iyi bir şey buldu: Taylan ve Oya'nın ses kaydını!

Arzu'nun katil olduğuna dair ses kaydından bahsediyoruz. Oya'nın bildiğini belli etmediği bu büyük bilgi.

Tam herkes kılıçlarını kuşanmış sağa sola sallayacakken ortama güneş gibi doğdu Kemal komiser.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Herkesin üstüne gitti, kaşıdıkça kaşıdı. Kimin Arzu'ya kini olduğunu bulmaya çalıştı. Sonunda zayıf halka Pelin patladı, onun katil olduğunu söyledi. Ardından herkes döküldü.

Burcu Arzu tarafından şişlendiğini, Taylan ölmek üzereyken kurtulduğunu, Emre Arzu'nun arabayla kendisine çarpmaya çalışırken öldüğünü söyledi.

Serhan aklını yitirecek gibi oldu. Çünkü 'Edip cinayeti' birçok kez onun üstüne kaldığında gerçek katili karısı Merve dahil herkes biliyorken susmuşlardı.

Yalan beyan, yardım ve yataklık, adaleti yanıltma... Kemal yerlerine yapıştırdı onları; "Yarın karanlık hayatınızın ilk sabahına uyanacaksınız."

Artık hepsi topun ağzına girdi. Özellikle Taylan, Pelin, Mehmet ve yakalarlarsa Merve...

Peki Oya? İyilik meleği teflon Oya? Oya Kerim'in ele geçirdiği ses kaydından sonra inkar edemedi. Katil resmen Oya!

Güzel insana bakar mısınız? İki çocuklu kadını adalete teslim etmek yerine öldürmeye karar vermiş. Hem de sinsice, gözünün içine bakıp suçunu söylemeden. Müthiş insan Oya...

"Herkesi tek tek yaktın ve kılçıksız sıyrıldın. Bundan sonra sadece beni dinleyeceksin ve benim istediklerimi yapacaksın kuklacı Oya. Artık kuklacı benim, sen de benim kuklamsın."

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kerim Oya'dan ne isteyecek? Bilmiyoruz ama yeni bölümden ilk sahne tüyo veriyor. Muhtemelen Merve'nin yararına olacak şekilde gelişecek olaylar. Yine...

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
312
167
111
48
26
15
6
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?