Görüş Bildir
Haberler
Katil Bulundu! Ufak Tefek Cinayetler'de Katile Giden Yolları Bir Bir Çözdük

etiket Katil Bulundu! Ufak Tefek Cinayetler'de Katile Giden Yolları Bir Bir Çözdük

İlk sezonun sonuna kadar büyük cinayette kimin öldüğünü öğrenememiştik. Tam maktul Edip'i öğrenmişken bir de başımıza katilin kim olduğu sırrı çıktı. Ama ellerini çabuk tuttular, katili açıkladılar. Biz de bütün bu olaylar nasıl gelişti sizin için anlattık.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Müjdemizi isteriz, sonunda Edip'in katilini öğrendik!

Bir sezon boyunca kimin camdan aşağı atıldığını, kimin katil olduğunu merak ediyorduk. Bu sezon başladığında da katilin kim olduğu muammaydı.

Ama Kemal komiser işin peşine o kadar düştü ki, göz açtırmadı tüm bu suç ortaklarına. Evet, Oya hariç hepsi ama hepsi birer suç ortağıydı. Bir veya birden fazla katil vardı ve hepsi saklıyorlardı.

Yeni sezonda hikayeye bir bilinmeyen daha eklendi ve muhtemelen bu sezon sonunda göreceğimiz bir başka cinayeti öğrendik. 2019 yılında Oya birini öldürmüş ve mahkemede ifade veriyor!

Yaptığından pişman değil gibi, süreç onu buraya getirmiş.

Acaba Oya, en yakın arkadaşının katilini mi öldürdü? Oya katili aramaya koyuldu. Hiçbirinin ifadesine inanmıyor, kaza olmadığı konusunda da Kemal Komiser'e güveniyordu.

Acaba Oya, en yakın arkadaşının katilini mi öldürdü? Oya katili aramaya koyuldu. Hiçbirinin ifadesine inanmıyor, kaza olmadığı konusunda da Kemal Komiser'e güveniyordu.
onedio.com

Bu sefer yalnız değildi. Siteye Pelin'in eski aşığı Emre ve Merve'nin eski sevgilisi Kerim de taşınıp cinayetin altını kazıyınca Oya'nın eli farkında olmadan güçlendi.

Her ikisi de Merve, Serhan, Pelin, Taylan gibi geçmişlerinde yara açmış kişilerden intikam almak istiyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Edip'in kafasına sert bir cisimle vurulduğu ve o an öldüğü, sonrasında ise camdan atıldığı biliniyor. Oya işte o cismi buldu, hem de Arzu'nun evinde!

Bu şamdanı Arzu'nun saklaması, Edip'i öldürenin de o olduğu anlamına gelmez tabii. Arzu şamdanı getirip Merve'ye teslim etti. Acaba katil Merve mi?

Merve alırken 'Bunu niye getirdin şimdi?' diye kızdı, bir yandan da şaşırdı. Top ona mı atıldı yoksa görevlendirdiği Arzu zayıflık mı gösterdi bilemedik.

Merve şamdanı alıp Pelin'e verdi. Arzu'nun saklama görevi, bitmiş, Pelin'in yok etme görevi başlamıştı. İyi de Pelin niye bu işin içinde?

Pelin de bir şekilde Arzu gibi Merve'ye bel bağlamış olmalı diye düşündük.

Pelin, Taylan, Arzu ve Mehmet en çok panik olanlardı. Olay günü de yerde yatan birine baktıkları ve şoka girdikleri belli. Beyler bir el atıp camdan aşağı sallamış olabilirler mi?

Bu durumda Serhan da sadece olayı görüp susmuş, Merve suçlu durumuna düşüp de hapse girmesin, kızı annesiz kalmasın diye göz yummuş olabilir.

Zayıf halka Taylan biliyorsunuz. Taylan artık bu yükle yaşamak istemediği için polise teslim olmayı bile düşündü ama Mehmet durdurdu. Arzu ve Mehmet bu olayın biraz fazla mı üstüne düşüyor?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bu soruyu ancak Oya aydınlatabilir. Pelin'in denize fırlatabildiğini sandığı şamdan artık Oya'da.

Polis DNA incelemesini yaptı fakat Edip'e ait bir iz bulamadı. Nasıl yani? O zaman kızlar neden bu kadar saklamaya çalıştı ki?

Her şeyden önce hangi enayi bunu saklayalım dedi onu da bilmiyoruz ya... Asit dök erit deli misin...

Çünkü Orta Doğu ve Balkanlar'ın en alfa kadını Merve, Raşel'i gönderip yeni bir şamdan aldırmış ve Pelin'e bile gerçeği söylemeden sahte şamdanı vermiş!

Gerçekten muazzam kadınsın Merve, zekana kurban!

Sonra da yenisinin polise gitmesini, asıl cinayet aletini de güya ev hediyesi olarak vererek Burcu'da patlamasını sağlamış. Zeka!

Oya bunu çözemezdi, nereden bilsin Oyacık. Tabii Emre bu olayı çoktan çözüp Oya'ya da çözdüğünü söylemeseydi, peşine düşüp evine gelmesine sebep olmasaydı...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Oya, Emre ve Burcu'nun evine geldi ve şamdanı gördü... Hediyeyi gönderen Merve ise, delilleri karartan ve Burcu'ya ittiren Merve ise katil de odur...

DNA testi yapıldı ve şamdanda gerçekten Edip'e dair izler olduğu ortaya çıktı. Polis de Oya da katilin Merve olduğundan emindi.

Kurgu da çok açık. Merve Edip'i öldürüyor, kızları da tehdit ediyor.

onedio.com

Arzu'nun susma sebebi Merve'nin elinde bulundurduğu koz.

media.giphy.com

Çünkü olay günü Burcu'yu yaralayan Arzu'yu Merve korudu ve olayı o örtbas etti. Hem korku hem de minnet söz konusu.

media.giphy.com

Mehmet de bu yüzden susuyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Edip öldükten sonra da hep beraber aşağı atmış olabilirler. Taylan da Pelin de bu şekilde bel bağlamış olabilir diye düşünüyor Oya ve polisler.

media.giphy.com

Halbuki gerçek bundan çok farklı. Meğer katil Edip'in gözünün içine baka baka, bile isteye onu öldüren Arzu'ymuş!

'Teskin ediliyorlar'dı hatırlıyor musunuz? Arzu'nun bu kadar vicdan azabı çekmesi olayı saklamasından değil, bizzat gerçekleştiren olmasındanmış.

Zaten polisin aylardır çözemediğini Emre çoktan çözmüştü. Arzu'nun üstüne gittiğinde kendini ele verdiğini düşünmüş.

Dolayısıyla Oya katilin Merve olduğunu düşündüğünde de bozmadı ama inanmadı da.

Şimdi vicdan azabından kıvrana kıvrana kendine acı çektiriyor işte. Kendini işe vurmuş olması da bundan sebep herhalde.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Peki Arzu hiçbir sorunu olmadığı Edip'i neden öldürdü? Merve kendini bu durumdan nasıl kurtaracak? Edip'i camdan kim veya kimler attı? Bunu yakın zamanda öğreneceğiz...

media.giphy.com

Arzu Edip'i bugünlere gelme sebepleri, bu kavganın başlama sebebi olarak görmüş ve bir an yükselip öldürmüş olabilir. Veya Burcu'yu hastaneye götüren Edip döndüğünde azarlamış ve polise bildireceğini söylemiş olabilir.

Pelin de Arzu da Oya da birer cinayet işlemiş oluyorlar böylelikle. Bir de Edip'in mezarına çiçek eken Merve masumluğuna bir bakınız... Yedirmeyiz!

Merve Arzu'yu önce yaralama olayından kurtardı, sonra Burcu'yu başkasına kapatarak kurtulmasını sağladı, cinayeti örtbas etti, en sonunda da son hamleyi Burcu'yu içeri tıktırmaya çalışarak yaptı. Full Arzu'ya çalışmış.

Uzun zamandır beklenen cinayet çözülünce sosyal medya da karıştı.

Önce Merve'yi, sonra Burcu'yu öldürmeye çalıştı. En sonunda Edip nasiplendi resmen.

Mukadderat...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Pilates Burcu gitgide enayileşiyor zaten.

Tuzlukmuş?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
272
110
58
22
22
8
5
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın