Görüş Bildir
Haberler
Arx Pax Yeni Hoverboard Modelini Denedi

Arx Pax Yeni Hoverboard Modelini Denedi

İçeriğin Devamı Aşağıda

Arx Pax, manyetik kaldırma özelliğine sahip Hendo Hoverboard’unun ikinci versiyonunu sergiledi. Ürün, bakır zeminde kullanılabiliyor.

Bu konudaki en büyük gelişme de manyetik kaldırma özelliği olan motorların çekiş gücü sağlamak için zeminde eğilmesinden dolayı yönlendirmek için ağırlığınızı kullanabiliyor olmanız. Buna ek olarak bu ikinci versiyonun pil ömrü geliştirilmiş ve geçen Aralık’ta tanıtılan ilk modeline göre çıkarttığı gürültü azaltılmış. Altınızdan kayması durumunda müdahale edebilmek için uzaktan çalışmayı durdurma özelliğine de sahip.

Skateboard dünyasının efsane ismi Tony Hawk’un ürünün ilk versiyonunu bir yemek tepsisine benzetmesi çok dikkat toplamıştı. Hoverboard’un yeni versiyonunun bu görüntüden kurtulduğunu söylemesi üzerine, Arx Pax Kurucularından Greg Henderson Tony’nin yorumunun ürüne yaklaşımlarında büyük değişiklikler yaptığını açıkladı.

Hendo hoverboardların, henüz sadece bakır zeminde faaliyet gösterebildiği için sokakta kullanılma seçeneği yok. Buna rağmen Arx Pax, Kickstarter’da başladığı projesinde 500,000 dolardan fazla bağış alarak hedefini ikiye katladı ve 10,000 dolar değerindeki hoverboardlarından 11 tane sattı.

Ürününün tüketici versiyonunu satmayı düşünmediğini belirten şirket, ürettiği teknolojiyi daha çok binaları depreme karşı korumak için izolasyon yapacak ya da seyahat ve spor amacıyla kullanılacak şirketlere satmayı planladığını açıkladı. Bu durumda ürünün son halini partnerlerin şekillendireceğini söyleyen Arx Pax’in bu projesine NASA ilgi gösterdi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın