Görüş Bildir
Haberler
"Artık Hayal Etmek İstemiyorum"

"Artık Hayal Etmek İstemiyorum"

Batuhan
08.10.2014 - 15:45

İtalya Serie A ekiplerinden Cesena ile sözleşme imzalayan eski BeşiktaşHugo Almeida , kendisi için düzenlenen törenin ardından açıklamalarda bulundu.

Geçmişte yaşadıklarını umuttuğunu kaydeden Almeida, 'Benim için, bu takımın bir parçası olmak büyük bir gurur. Fiziksel olarak iyi bir seviyedeyim. Küçük bir sakatlığın ardından yaptığım idmanlarla hazırlandım. Sanırım 2 haftaya yüzde 100 hazır olacağım. Geçmişe bakmak istemiyorum. Cesena benim için yeni bir başlangıç, yeni bir macera. 30 yaşımdayım ve sadece çalışmak istiyorum, artık hayal etmek istemiyorum ' ifadelerini kullandı.

'İDOLÜM CRISTIAN VIERİ'YDİ'

İtalya Ligi'ni takip ettiğini söyleyen Portekizli oyuncu, 'Bir süredir İtalya Ligi'nde oynayabilme zamanımın gelmesini bekliyordum. İtalya beni her zaman büyülemiştir. Çok güçlü takımlar ve taktikler var. Benim İtalya Ligi'ni takip ettiğim dönemlerdeki idolüm Cristian Vieri'ydi. Ceza alanı çevresinde iyi bir forvet oyuncusuyum. Ortalar almayı ve takım arkadaşlarıma yardım etmeyi seviyorum.' dedi.

Cesena'nın geçmiş haftalarda oynadığı maçları takip ettiğini ifade eden tecrübeli golcü, 'Cesena'nın Milan ve Empoli'ye karşı oynadığı mücadeleleri izledim ve mutlu bir şekilde şaşkınlık yaşadım' diyerek sözlerini noktaladı.

Beşiktaş ile sözleşmesi sona erdikten sonra Galatasaray ile de görüşen Hugo Almeida, yeni kulübü Cesena ile 2 yıllık kontrata imza attı.

Hugo Almeida yeni kulübü ile idmanlara çıkmaya başladı...

SPORX

Kaynak: http://www.sporx.com/futbol/dunya/ita...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0