Görüş Bildir
Haberler
Arkadaş Olmak İstediğin Ünlüyü Seç Favori Rengini Tahmin Edelim!

Arkadaş Olmak İstediğin Ünlüyü Seç Favori Rengini Tahmin Edelim!

Penny
24.10.2022 - 14:56

Hangi ünlüyse arkadaş olmak isterdin? Verdiğimiz ünlülerden hangisiyle arkadaş olmak istediğini seç favori rengini tahmin edelim.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Arkadaş olmak istediğin ünlüyü seç bakalım.

2. Bu birbirinden eğlenceli ünlülerden hangisi?

3. Devam edelim;

4. Zor bir ekip;

5. İși biraz zorlaştıralım.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. 👇

7. 👇

8. Sona yaklaşıyoruz;

9. Biraz da ülke sınırlarından çıkalım.

10. Arkadaş olmak istediğin son ünlüyü de seç testi bitirelim.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

SARI!

SARI!

Verdiğin cevaplara göre senin favori rengin sarı. Neşeli, enerjik ve eğlencelisin. Peki bir ünlüyle arkadaş olacak olsan bunun kim olmasını isterdin, yorumlarda bizimle paylaşabilirsin.

MAVİ!

MAVİ!

Verdiğin cevaplara göre senin favori rengin mavi. Problem çözücü, zeki ve ileri görüşlü bir arkadaşsın. Peki bir ünlüyle arkadaş olacak olsan bunun kim olmasını isterdin, yorumlarda bizimle paylaşabilirsin.

KIRMIZI!

KIRMIZI!

Verdiğin cevaplara göre senin favori rengin kırmızı. Arkadaşlarına karşı korumacı, sadık ve tutkulusun. Peki bir ünlüyle arkadaş olacak olsan bunun kim olmasını isterdin, yorumlarda bizimle paylaşabilirsin.

PEMBE!

PEMBE!

Verdiğin cevaplara göre senin favori rengin pembe. Düşünceli ve empatiksin. Arkadaşlarını koşulsuz seviyorsun. Peki bir ünlüyle arkadaş olacak olsan bunun kim olmasını isterdin, yorumlarda bizimle paylaşabilirsin.

YEŞİL!

YEŞİL!

Verdiğin cevaplara göre senin favori rengin yeşil. Huzur veren, rahatlatan ve her koşulda destekleyen bir arkadaşsın. Peki bir ünlüyle arkadaş olacak olsan bunun kim olmasını isterdin, yorumlarda bizimle paylaşabilirsin.

MOR!

MOR!

Verdiğin cevaplara göre senin favori rengin mor. Sakin, güven veren, dinlendirici bir arkadaşsın. Peki bir ünlüyle arkadaş olacak olsan bunun kim olmasını isterdin, yorumlarda bizimle paylaşabilirsin.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
58
44
27
17
5
4
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Sevimsiz Tweety

4. soruya cevap vermek istemediğim için favori rengimi bulamadım

Sevimsiz Tweety

en azından güldürür 🙃

Manav Yörük

MOR! Verdiğin cevaplara göre senin favori rengin mor. Sakin, güven veren, dinlendirici bir arkadaşsın. Peki bir ünlüyle arkadaş olacak olsan bunun kim olmas... Devamını Gör