Görüş Bildir
Haberler
Arka Sokaklar Rıza Baba Öldü Mü? Zafer Ergin Kimdir, Kaç Yaşındadır?

Arka Sokaklar Rıza Baba Öldü Mü? Zafer Ergin Kimdir, Kaç Yaşındadır?

Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu dizilerinden Arka Sokaklar, Kanal D ekranlarında her cuma günü ekranlara geliyor. 10 yılı aşkın süredir ekranlarda olan diziye, birçok oyuncu katıldı, birçok oyuncu da ayrıldı. Ünlü aktör Zafer Ergin, dizide ekibin başındaki Rıza Baba karakteri ile yer alıyor. Dizinin sıkı takipçileri, Rıza Baba’nın diziden ayrılıp ayrılmayacağı araştırıyor. Peki, Rıza Baba öldü mü? Zafer Ergin Arka Sokaklar’dan ayrıldı mı? İşte tüm detaylar…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Rıza Baba Öldü Mü?

Rıza Baba Öldü Mü?

Dizinin yayınladığı kanal veya yapım ekibinden Rıza Baba karakteriyle ilgili henüz bir açıklama yapıldı. Sosyal medyada yer alan iddialara göre, Zafer Ergin ilerleyen yaşı sebebiyle diziden ayrılacak.

RIZA ERGİN KİMDİR?

Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Sanat Tarihi Bölümü mezunudur. Ankara Deneme Sahnesi'nden yetişmiş, çeşitli film ve dizilerde rol almıştır.

1970'li ve 1980'li yıllarda TRT televizyonunda yayımlanan pek çok yabancı dizi ve sinema filmindeki ünlü aktörlerin Türkçe seslendirmesini gerçekleştirmiştir.

2003-2005 yılları arasında yayımlanan Kurtlar Vadisi dizisindeki Mehmet Karahanlı rolüyle zirveye çıkmıştır. 2006 yılında Kanal D'de yayına başlayan ve hâlâ yayımlanmaya devam eden Arka Sokaklar adlı dizide önce başkomiser, 3. sezondan 9. sezona kadar emniyet amiri, 9. sezondan itibaren ise emniyet müdürü Rıza Soylu rolünü canlandırmaktadır.

Ergin, 10 Mayıs 2014'te Kim Milyoner Olmak İster? isimli yarışma programının sunucusu olan Kenan Işık'ın rahatsızlığı nedeniyle konuk sunucu olarak bir bölümlüğüne yarışmayı sunmuştur.

9 Ekim 2020'de yaptığı açıklamada 14 yıldır oynadığı Arka Sokaklar dizisi hakkında 'İnşallah 15 yıl daha devam ederiz. Yaptığınız işten memnun kalırsanız, seyirciyle iletişim hâlinde olabilirseniz, doğru yolda olduğunuzu tahmin edersiniz.' dedi

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
3
2
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın