Görüş Bildir
Haberler
Apple Watch'un iOS Uygulaması Göründü

Apple Watch'un iOS Uygulaması Göründü

ATKN
14.03.2015 - 16:29 Son Güncelleme: 15.03.2015 - 01:06
İçeriğin Devamı Aşağıda

Apple Watch’un iOS’taki uygulamasının arayüzü ve özellikleri belli oldu. İşte siyah tonunun hakim olduğu uygulamanın detayları...

Spring Forward etkinliğinde Apple Watch’un tanıtılmasından sonra iOS 8.2’nin Final sürümü kullanıcılara sunulmuştu. Apple Watch ve stabilite odaklı olan bu güncelleme ile iOS cihazlara Apple Watch’un uygulaması eklenmişti. Ancak Apple Watch satışa sunulmadığı için iOS uygulamasını kullanmak mümkün değildi.

Apple Watch’u etkinlikten sonra inceleyen geliştirici Hamza Sood bugün Apple Watch’un iOS’taki uygulamasının ekran görüntülerini yayınladı. Apple Watch uygulamasının arayüzünde siyah tonları hakim. Uygulamada Apple Watch’un; bildirimler ayaları, ses ayarı, parlaklık ayarı ve uygulama ayarları bulunuyor.

Bu uygulamalar sayesinde Apple Watch’un tüm ayalarını iOS cihazınızdan değiştirmek mümkün olacak. Uygulamanın siyah tonlarına hakim olması iOS 9 ile “Dark Mode” seçeneğinin iPhone ve iPad cihazlara gelme ihtimalini yükseltiyor. Bakalım ilerleyen günlerde bu konu hakkında başka bulgulara rastlayacak mıyız?

Diğer ekran görüntüleri:

Diğer ekran görüntüleri:
İçeriğin Devamı Aşağıda

ShiftDelete.Net

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0