Görüş Bildir
Haberler
Apple ve Samsung Kullanıcıları, HTC One M8'e Geçiyor

Apple ve Samsung Kullanıcıları, HTC One M8'e Geçiyor

Caner
25.04.2014 - 21:14

Apple Ve Samsung Kullanıcıları, Htc One M8'E Geçiyor

HTC 'nin yeni amiral gemisi modeli olan One M8 , kısa bir süre önce satışa sunulmuştu. Güçlü hoparlörleri, alüminyum tasarımı ve başarılı ekranıyla dikkat çeken üründe 'kullanıcıların ihtiyaç duydukları özellikler' politikası üzerine hareket edildiği için parmak izi okuyucu ve suya karşı dayanıklılık gibi özellikleri barındırmamıştı.

Özellikle tasarımıyla beğeni toplayan One M8'in 2499TL'lik satış fiyatıyla birçok kullanıcıyı hayal kırıklığına uğrattığını da söyleyebiliriz. Ancak dünya geneline baktığımızda, One M8'e güzel bir ilgi var . Hatta telefonu satın alanların önemli kısmını da eski Apple ve Samsung kullanıcıları oluşturuyor.

HTC One M8 incelemesi

CompareMyMobile sitesinin verilerine göre One M8 alan kullanıcıların %46.2'lik dilimi , eskiden de HTC kullanıcısıydı ve yeni ürünü de alarak en güncel seviyeye geldiler. Verilerin devamında, HTC One M8 alan kullanıcıların %23.7'lik kısmı , geçtiğimiz sene iPhone 5 kullanıyordu. %8'lik kısım da Samsung Galaxy S4.

Geçtiğimiz senenin son dönemlerinde zor günler geçiren HTC, One M8 ile iyi bir grafik yakalamışa benziyor. Bakalım ilerleyen günlerde elde edilen rakamlarla birlikte nasıl bir sonuç elde edilecek...

teknokulis

Kaynak: http://www.teknokulis.com/Haberler/Mo...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0