Görüş Bildir
Haberler
Apple, iPhone 6 ile Çekilmiş Fotoğraflar Yayınladı

Apple, iPhone 6 ile Çekilmiş Fotoğraflar Yayınladı

ATKN
02.03.2015 - 10:47
İçeriğin Devamı Aşağıda

Apple, iPhone 6'nın kamera gücünü ortaya koymak için iPhone 6 ile çekilmiş şahane fotoğraflar yayınladı. iPhone 6'nın kamerasının gücüne siz de tanıklık edin.

MWC 2015'te Samsung yeni amiral gemisi Galaxy S6'yı tanıtmıştı. Etkinlik sırasında Galaxy S6'nın kamerasının iPhone 6 Plus'tan daha iyi olduğu vurgulamak için çeşitli fotoğraflar yayınlanmıştı.

Kağıt üzerinde bakıldığında Galaxy S6'nın kamerasının iPhone 6 Plus'tan daha iyi olduğu açıkça görünüyordu. Apple da Samsung'un bu hamlesine yayınladığı fotoğraf galerisi ile anında cevap verdi. 

iPhone 6 ile çekilmiş ve iOS'ta bulunan fotoğraf düzenleme uygulamaları ile düzenlenmiş olan bu fotoğraflar cihazın gerçekten inanılmaz bir kameraya sahip olduğunu gösteriyor. DSLR fotoğraf makinalarını aratmayacak kadar net ve ayrıntılı olan fotoğraflar gerçekten çok iyi.

iPhone 6 ile çekilmiş ve Snapseed, VSCO Cam, InstagramAdobe PhotoshopExpress ve Afterlight gibi uygulamalar ile düzenlenmiş fotoğraflar tekrar 'Hangi telefonun kamerası daha iyi?' sorusunu gündeme getireceğe benziyor. Bakalım ilerleyen günlerde Galaxy S6 ve One M9 ile çekilmiş fotoğraflar da yayınlanıp bir karşılaştırma yapma imkanına sahip olacak mıyız?

O fotoğraflardan bazıları:

O fotoğraflardan bazıları:
İçeriğin Devamı Aşağıda

Apple'ın yayınladığı iPhone 6 ile çekilmiş fotoğrafların tamamına buradan ulaşabilirsiniz.

ShiftDelete.Net

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
3
2
2
0
0
0