Görüş Bildir
Haberler
Apple, iPhone 6'da Yeni Ekran Teknolojisi Kullanıyor

Apple, iPhone 6'da Yeni Ekran Teknolojisi Kullanıyor

Caner
24.05.2014 - 20:38
İçeriğin Devamı Aşağıda

Apple, İphone 6'Da Yeni Ekran Teknolojisi Kullanıyor

Kısa bir süre önce Apple'ın iPhone 6 ekranları için LG Display (LGD) ve Japan Display Corporation (JDI) ile iş birliğine girdiğini ve 3. tedarikçi olarak da Innolux'la anlaştığını sizlere bildirmiştim. Haftanın son günlerinde iPhone ekranıyla ilgili yeni bir iddia ileri sürüldü. Söylenenlere göre Apple ve Innolux arasındaki sözde ortaklıkta daha fazlası var.

Zaman ayarını yakın geçmişe doğru kaydırırsak, Apple'ın in-cell dokunmatik panel teknolojisini iPhone 5'ten beridir biliyoruz. Ama kullanıcılardan gelen geri dönüşümlerde bu panelin bazen tepkisiz kaldığı ortaya çıkmıştı. Bazı şikayetler olmuştu.

Çin basınında tedarik zinciri kaynaklarından gelen haberlere göre iPhone 6'da Touch-On Display adında on-cell temelli yeni bir teknoloji kullanılıyor. In-cell hücre teknolojisi ise emekli ediliyor. Kaynağa göre, bu çözüm üreticilerin yüksek kaliteli görüntüler oluşturmasına, ekranın daha hızlı tepki vermesine, daha iyi renk sunumuna ve performansa olanak sağlıyor.

Asıl ilginç nokta ise Innolux ile olan ortaklık. 3. tedarikçi olarak Innolux'la anlaşılmış olsa da, 2013 başlarında Apple'ın farklı panel teknolojisine geçmek için Innolux'le görüştüğü haberleri çıkmıştı. Son gelişmeler bu eski iddiayı destekliyor. iPhone 6, iPhone serisinde birçok ilki taşıyan telefon olacak.

Teknokulis

Kaynak: http://www.teknokulis.com/Haberler/Mo...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0