Görüş Bildir
Haberler
Apple iOS 8.1.2 Güncellemesini Yayınladı

Apple iOS 8.1.2 Güncellemesini Yayınladı

İçeriğin Devamı Aşağıda

Apple, 17 Kasım'da yayınlanan iOS 8.1.1'in ardından, iOS 8.1.2'yi yayınlandı. Apple, Haziran ayında düzenlediği Dünya Çapında Geliştiriciler Konferansı,WWDC'de tanıttığı iOS 8'in üzerinde uzun zamandır çalışmalarını sürdürüyor.

iPhone 4S ve iPad 2 de dahil olmak üzere tüm yeni nesil iOS yüklü cihazlara gelen iOS 8 güncellemesi, en eski sayılan iPhone 4S ve iPad 2modellerini, performans açısından vurmuştu. Bunun üzerine 17 Kasımtarihinde iOS 8.1.1'i yayınlayan Apple, iPhone 4S ve iPad 2 kullanıcılarınınsorunlarına bir nebze de olsa çözüm getirmişti.

Bugün yayınlanan iOS 8.1.2 güncellemesi ise daha önce yayınlanan iOS 8.1.1 gibi özel bir konu üzerine yoğunlaşmıyor, bunun yerine diğer minör güncellemler gibi hata düzeltmeleri içeren güncelleme Over-The-Airolarak indirilebilir ve yüklenebilir durumda.

Zil Seslerinde Sorun Olabilir 

iOS 8'e yönelik hata düzeltmeleri ve performans artışı sununa iOS 8.1.2güncellemesinin içeriğinde, bu güncellemenin ardından iTunes Storeüzerinden satın alınan zil seslerinin aygıtınızdan silinebileceği belirtiliyor.

Ancak, bu sorunu düzeltmeniz için yapmanız gereken işlem çok basit.  Cihazınızı iOS 8.1.2'ye güncelledikten sonra buradaki bağlantıyıcihazınızdan açıp, adımları takip etmeniz yeterli.

iOS 8.1.2 Nasıl Yüklenir?

iOS cihazınızdan Ayarlar- Genel - Yazılım Güncelleme menüsünü takipederek yükleyebileceğiniz iOS 8.1.2'yi ayrıca bilgisayarınızdan iTunes ile de yükleyebiilirsiniz.

  • ShiftDelete
Kaynak: http://shiftdelete.net/ios-812-guncel...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0