Görüş Bildir
Haberler
Apple HealthKit Hastanelerde

Apple HealthKit Hastanelerde

Teknolopi
08.02.2015 - 14:50 Son Güncelleme: 08.02.2015 - 22:46

Apple HealthKit Hastanelerde

Popüler teknoloji markası Apple’ın sağlık uygulaması ve Apple tarafından duyurulmuş en başarılı yazılım çözümlerinden biri olan HealthKit, yüksek özelliklerinin etkisiyle vizyonundan çok daha ileriye ulaşıyor.

Apple’ın vizyonunun çok ötesine ulaşması beklenen Apple HealthKit’in duyurulduğu günden bu zamana kadar, sağlık sektöründe pek çok doktora yardımcı olduğu iddia ediliyordu. Geçtiğimiz günlerde gelen bir iddiaya göre ise; Apple HealthKit, artık tüm hastanelerde yer alabilir.

Bugün Routers’tan gelen bilgilere göre, Apple HealthKit Amerika’daki büyük hastanelerde denenmeye başlanmış bile! Amerikan sağlık pazarına 3 trilyon dolar gibi büyük bir meblağ ile giriş yapmış olan HealthKit, eğer iddialar gerçekleşirse Apple’ın ilerde büyük bir kazanç oluşturmasına yardım edebilir.

Haber her ne kadar şu an doğrulanmamış olsa da, haber sonrasında gözler hem Apple’a hem de büyük rakipleri Google ve Samsung gibi markalara yönelmiş durumda. Fakat her şey ortada. Samsungve Google gibi büyük rakiplerinin, şu an için Apple ile baş edebilmesi için ciddi bir uygulamaya sahip olmadığı kaçınılmaz bir gerçek.

Teknolopi sitesi olarak, haberin doğruluğu konusunda size bir garanti veremeyiz. En az biz de sizin kadar merak içerisindeyiz. Üstelik haber doğrulanırsa, yepyeni bir rekabet baş gösterebilir. Apple’a karşı Google ve Samsung gibi markalar nasıl bir uygulama ile rekabeti sürdürür? Hepsi merak konusu.

Kaynak: http://teknolopi.com/apple-healthkit-...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın