Görüş Bildir
Haberler
Apple'a Göre Bugün Sevgililer Günü

Apple'a Göre Bugün Sevgililer Günü

ATKN
02.02.2015 - 10:49
İçeriğin Devamı Aşağıda

Mac ve iPhone kullanıcıları işe gitmeden önce takvimlerine baktıklarında bugün garip bir etkinlikle karşılaştılar. Apple‘ın Türkiye takviminde 14 Şubat yerine 2 Şubat Sevgililer Günü olarak işaretlenmiş. Komik bir hata olduğu aşikar olan durum Twitter’a hemen tepki görmüş ve bu konu kullanıcılar tarafından dile getirilmiş.

Aslına bakarsanız bu durum yeni bir şey de değil. Twitter’da “Apple Sevgililer Günü” aramasında biraz gerilere gittiğimizde 2014’ün Kasım ve Aralık aylarında atılan tweetleri görmek mümkün. Apple’ın böyle bir hatayı nasıl yaptığı bilinmezken. Apple Türkiye çalışanlarının da kendi takvimlerinde bu hatayı neden fark etmedikleri veya fark etseler de neden bir şey yapamadıklarını bilemiyoruz.

Neyse Apple kullanıcıları Sevgililer Günü’nü 2 hafta erken kutlayarak durumu kurtarabilir. Android fan boylara da Apple ile kafa bulacak yeni bir argüman çıktı :)

2 Şubat yani bugün ABD’de Groundhog Day olarak kabul ediliyor. Geleneksel bir bayram olan ve aslında Bill Murray’in 1993 yapımı aynı isimli filmiyle hafızalara kazınan gün, Apple’ın ABD takviminde yer alıyor. Büyük ihtimalle bugün, Türkiye takviminden kaldırılırken 14 Şubat yanlışlıkla öne çekildi.

Webrazzi

Kaynak: http://webrazzi.com/2015/02/02/apple-...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
0
0
0
0
0
0