Görüş Bildir
Haberler
Apple'dan Daha Büyük Ekranlı iPad Hamlesi

Apple'dan Daha Büyük Ekranlı iPad Hamlesi

Batuhan
27.08.2014 - 11:04

Apple'dan Daha Büyük Ekranlı iPad Hamlesi

Apple ürün kategorileri arasındaki sınırlar daralıyor.

Bloomberg'e göre Apple, 2015'in ilk çeyreğinde 12.9 inç ekranlı iPad'i çıkaracak. The Wall Street Journal da bu yılın başında Apple'ın 13 inçten biraz daha küçük olan bir iPad modeli üstünde çalıştığını yazmıştı.

Apple'ın şu anki iPad'leri diyagonal olarak 7.9 inç ve 9.7 inç boyutlarında.

Apple konuyla ilgili herhangi bir yorum yapmayı reddetti.

Daha büyük bir iPad Apple'ın 11 ila 15 inçlik ekranlarına sahip olan bilgisayarlarıyla yarışmasına sebep olabilir. Aynı zamanda Apple'ın gelecek ay daha büyük ekranlara sahip olan 2 yeni iPhone çıkarması bekleniyor. Bunlardan 5.5 inç ekrana sahip olan iPhone modeli ise iPad Mini'nin bölgesine giriyor gibi gözüküyor.

Geçmişte, Apple ekran boyutlarına göre ürettiği farklı ürünler arasında belirgin bir fonksiyonel fark yaratmıştı. Apple iPhone'ları müzik dinleme, arama yapma ve e-posta gönderme cihazı olarak tanıtmıştı. Mac belgeler oluşturup video editlenebilen daha güçlü bir üretkenlik aracı olarak tanıtılmıştı. iPad ise fotoğraf, video izleyip internette dolaşmanın kolaylaştırıldığı bu iki cihazın arasında bir cihaz olarak öne çıkmıştı.

Bu cihazlar arasındaki farkların azalması şirketin ürün kategorilerindeki ekran boyutu çeşitlerini artırdığını gösteriyor.

Apple mobil cihazlar ve kişisel bilgisayarlar arasındaki performans farklarının zamanla azalmasını öngördüğünü belirtmişti. Böylece kullanıcılar ürünleri hayat stillerine göre seçebilecekler.

Apple aynı zamanda ürünlerinde daha kusursuz bir deneyim yaratmaya da çalışıyor. Örnek olarak şirket bir sonraki mobil ve bilgisayar işletim sistemlerine Continuity adlı bir özellik yükleyecek. Bu özellikle iPhone'da e-posta yazmaya başlayan bir kullanıcı e-postaya Mac'de devam edebilecek.

WSJ

Kaynak: http://www.wsj.com.tr/article/SB10001...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0