Görüş Bildir
Haberler
AÖF Sınav Sonuçları Açıklandı mı, Ne Zaman Açıklanacak? Açıköğretim Geçme Notu Kaç?

AÖF Sınav Sonuçları Açıklandı mı, Ne Zaman Açıklanacak? Açıköğretim Geçme Notu Kaç?

Açıköğretim Fakültesi sınavları 8-9 Ocak 2021 tarihlerinde gerçekleştirildi. AÖF final sınavlarının tamamlanmasıyla beraber öğrenciler sonuçların açıklanacağı tarihi araştırmaya başladı. Heyecanlı bekleyiş sürerken adaylar AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak 2022, geçme notu kaç? gibi soruları arama motoruna yazarak bakıyor. Her gün düzenli olarak kontrol edilen sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağını Onedio'dan öğrenebilirsiniz. Peki Açıköğretim geçme notu kaç? İşte yanıtı...

İçeriğin Devamı Aşağıda

AÖF final sınavları geçtiğimiz hafta sonu yapıldı. Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Sistemi İktisat, İşletme ve Açıköğretim Fakülteleri final sınavlarının bitmesinden sonra ise sınav sonuçları araştırması hız kazandı. Peki 2022 AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?

AÖF Sınav Sonuçları Açıklandı mı, Ne Zaman Açıklanacak?

AÖF Sınav Sonuçları Açıklandı mı, Ne Zaman Açıklanacak?

8-9 Ocak 2021 tarihlerinde gerçekleştirilen AÖF final sınavlarının sonuçlarının açıklanacağı tarih henüz belli olmadı. Önümüzdeki haftalar içerisinde sonuçların açıklanması bekleniyor.

Sınav Sonuçları Nereden Bakılır?

Sınav Sonuçları Nereden Bakılır?

AÖF sınav sonuçları belli olduğu zaman öğrenciler Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Öğrenci Bilgi Sistemi üzerinden erişim sağlanabilir.

Açıköğretim Geçme Notu Kaç?

Açıköğretim Geçme Notu Kaç?

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakülteleri Öğrenci Değerlendirme Sistemi Esaslarının; 9.maddesinde Merkezi Açıköğretim ve Uzaktan Öğretim Programlarında, ders bazında 'Başarı Notu' alt sınırı uygulanır. 'Başarı Notu' alt sınır değeri, laboratuvar dersleri, uygulama dersleri ve İngilizce Öğretmenliği Lisans Programında öğretim dili İngilizce olan dersler dışında 35'tir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
2
2
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın