Görüş Bildir
Haberler
Antalya Sahillerinin Yeni Sahipleri! Kısıtlamadan Muaf Turistler Deniz, Kum ve Güneşin Tadını Çıkardı

etiket Antalya Sahillerinin Yeni Sahipleri! Kısıtlamadan Muaf Turistler Deniz, Kum ve Güneşin Tadını Çıkardı

Hava sıcaklığının 24, deniz su sıcaklığının 17 derece ölçüldüğü turizm kenti Antalya'da kısıtlamadan muaf turistler sahile akın etti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kısıtlamadan muaf olan yabancı turistler, dünyaca ünlü Konyaaltı Sahili'nin keyfini çıkarıyor. Sabahın erken saatlerinden itibaren çocuklarıyla birlikte sahile gelen turistlerden bazıları güneşlenmeyi, bazıları da çocuklarıyla birlikte denize girmeyi tercih etti. Kimileri ise güneş şemsiyesi altında arkadaşlarıyla sohbet ederek gününü değerlendirdi.

"Antalya çok iyi geldi"

"Antalya çok iyi geldi"

Rusya'dan tatil için ilk önce Şili'ye gelen, ardından İstanbul'a geçerek 3 gün kalan Anastasia Osogostok (26), tatilini Antalya'da sürdürüyor. Konyaaltı Sahili'nde denize girip güneşlenen Osogostok, 'İstanbul'un ardından Antalya çok iyi geldi. 7 gündür buradayım. Sokaklarda ve caddelerde çok polis var. Koronovirüs nedeniyle sokaklar bomboş. Sahilde ise sadece yabancılar var. Güneş ve deniz muhteşem' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
357
123
43
21
19
15
11
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Barney

biz yaşamıyoruz siz yaşayın. bundan daha kötü ne olabilir demeyin. bunun bi kötüsü rus yerine arap turistlerin sahilleri doldurması.

thismail

Karadeniz taraflarını komple parsellediler yakında akdenize de gelirler

Bu kadar aşağılanmaya nasıl tahammül ediyoruz anlamak güç :O Türkler ilk defa bu sefer kendi toprağındaki hayvanat bahçesinde :O

mertens

Bizim millet köleliği çok sever, bayram sonrası gevşetilecek kurallara karışı çıkanlar var daha

salvatore

kendi ülkemde 2. sınıf vatandaş gibi yaşıyorum ya

Bilmem ben

Yapana sor ben nereden bilim Babamın oğlu değil desteklediğim lider ona sor ama büyük ihtimalle çok gerekliydi önemli adımlar stratejiler hesabı bende isteme... Devamını Gör