Görüş Bildir
Haberler
Anonymous İsrail Sitelerini Yıktı Geçti

Anonymous İsrail Sitelerini Yıktı Geçti

Pchocasi
18.07.2014 - 11:57 Son Güncelleme: 18.07.2014 - 15:18
İçeriğin Devamı Aşağıda

Anonymous İsrail Sitelerini Yıktı Geçti

İsrail’in Gazze’ye saldırıları tüm dünyada yankılanmaya devam ederken dün Anonymous hacker grubu İsrail’in 127 bin web sitesini yıktı geçti.

İsrail’in düzenlemiş olduğu saldırılarda çocuklar ve masum insanlar katledilmeye devam ediyor. Dünyanın tüm şehirlerinde ve kentlerinde bu katliama seyirci kalmayan insanların yanı sıra internetin ünlü hacker grubu olan Anonymous tarafından İsrail web siteleri hacklendi.

127 BİN WEB SİTESİ HACKLENDİ

Anonymous tarafından yapılan açıklamalar doğrultusunda 127 bin web sitesinin hacklendiği ve saldırıların daha da devam edeceğini belirtti. “İsrail’in yaptığı katliama kimse seyirci kalamaz. Bir gün kendi kanlarında boğulacaklar” ifadelerinin yer aldığı web siteleri hala ulaşılır değil.

Tel Aviv emniyet güçlerinin ve devlet sitelerinin de içlerinde yer aldığı birçok web sitesi hacklenirken, yapılan katliamlara kimsenin sessiz kalmayacağını belirten Anonymous tüm müslüman alemi tarafından taktir gördü.

7 Temmuz tarihinde hacker olarak çalışmalara başlayan Anonymous hacklemiş olduğu tüm web sitelerini bir forum başlığı altında duyurarak yayınladı. Yayınlanan web sitelerine tıkladığınızda erişim sağlanamadığı gibi, “ This Page Cannot Displayed ” hatası ile karşılaşılıyor.

PCH ekibi olarak İsrail’in yapmış olduğu bu katliamlara bizde sessiz kalmayacağımızı belirtmek isteriz. Anonymous tarafından gerçekleştirilen bu saldırıları bizde ayakta alkışlıyoruz.

PC HOCASI

Kaynak: http://www.pchocasi.com/anonymous-isr...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Gülen Adam

Adamlar uzmanlık alanında icraatını yapıyor ve tepkisini koyuyorlar helal olsun.

Diabolus

Bu tepki güzel ama yeterli değil. Bireysel olarak da yapabileceğimiz tepkiler var... Şu linki bir inceleyin; http://www.tuketicikosesi.org/2014/07/boykot-ed... Devamını Gör