Görüş Bildir
Haberler
Anne Köpeğin Havlamasıyla Fark Ettiler: 'Toprak Altında Kalan Dört Yavruyu Çocuklar Kurtardı'

Anne Köpeğin Havlamasıyla Fark Ettiler: 'Toprak Altında Kalan Dört Yavruyu Çocuklar Kurtardı'

Ulaş
24.06.2021 - 15:49

Esenyurt'ta, boş arazide yuvalarına gömülen 4 yavru köpeği ses duyarak toprağı kazan çocuklar kurtardı.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Esenyurt Örnek Mahallesi'nde 1 ay önce meydana gelen olayın görüntüleri yeni ortaya çıktı. Boş arazide gezen 4 çocuk, yavru bir köpeğin havladığını duyunca yanına gittiler. Köpeğin bir noktaya doğru bakarak havladığını gören çocuklar, bir yuva olduğunu fark etti. Üzerinin kapatıldığını gördükleri noktadan sesler duyan 4 çocuk, elleriyle toprağı kazınca 4 yavru köpeğe ulaştı. Toprağı hızlı bir şekilde kazan çocuklar, yavru köpekleri elleri ile çıkartarak annelerinin yanına koydu. Çocuklardan biri, saniyelerle yarıştıkları o anları cep telefonu kamerası ile kaydetti. Yavru köpekleri yuvalarındayken diri diri toprağın altında bırakan kişinin ise kimliği bilinmiyor.

'Üzerlerine yıkmış olabilirler...'

'Kazınca köpeğin bedeni ortaya çıktı...'

'Kazınca köpeğin bedeni ortaya çıktı...'

O anları cep telefonu ile kaydeden Üzeyir Çetinkaya ise, 'Arkadaşlarımla Esenkent'e doğru giderken, yavru köpek seslerini duyduk. Sesleri geliyordu ama kendileri görünmüyordu. Arkadaşlarla kazmaya başladık. Kazdık kazdık, birinin kuyruğu diğerinin de kafası çıktı. Çektik gelmedi. Biraz daha kazınca köpeğin bedeni ortaya çıktı. Çekiyoruz bir tane yavru geliyor. Biz ileri doğru baktığımız da anneleri o taraftan bağırıyordu. Biz de hepsini saldık, gönderdik. Köpeklerin yuvası yaklaşık 25-30 santimetre aşağı doğruydu. Üstü de boştu. Bunu annesi yapmadığına göre… Bunu annesi yapmadı, insan yapmış olmalı. Köpekler 25 - 30 santimetre aşağı doğrulardı, üzerleri de boştu' dedi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
84
41
13
6
2
1
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
mincir

Bir tarafta kedi döven çocuklar, bir tarafta tırnaklarıyla kazıp köpek yavrularını çıkaran çocuklar... Ebeveyn bilinci, mutlu-huzurlu aile de çocuk büyütmek ... Devamını Gör

sensizsinema

Çocuğun dediği bir laf var, "Bunu hayvan yapamaz insan yapmış olabilir." Bence bu söz her şeyi açıklıyor..