Görüş Bildir
Haberler
Anket: AK Parti ile CHP Arasındaki Fark 1 Puana İndi

Anket: AK Parti ile CHP Arasındaki Fark 1 Puana İndi

Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimine bir yıldan az süre kala gözler, kamuoyu araştırma şirketlerinin anketlerine çevrildi. Birçok ankette iktidar partisinin, özellikle Eylül 2021'den itibaren belirgin hale gelen ekonomik krizin de etkisiyle erime yaşadığı görülüyor. Son gelen anketlerde de bu süreç devam ediyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

AK Parti'nin oyları yüzde 30'un altında

AK Parti'nin oyları yüzde 30'un altında

PİAR Araştırma 15-18 Eylül tarihleri arasında 'Türkiye Siyaset Gündemi' araştırmasının sonuçlarını açıkladı. Katılımcılara, 'Bu Pazar genel seçim olsa hangi siyasi partiye oy verirsiniz?' sorusu soruldu. Cevaplar ise kararsızlar dağıtılmış haliyle şöyle:

6'lı masa olarak bakıldığında fark açık

6'lı masa olarak bakıldığında fark açık

İttifaklar bazında bakıldığında, AK Parti ve MHP'den oluşan Cumhur İttifakı yüzde 37,7 oy oranına ulaşırken, CHP ve İYİ Parti'den oluşan Millet İttifakı ise yüzde 39,3 oranına ulaşıyor. Altılı masa olarak bakıldığında ise 43,2 oluyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
30
21
19
11
7
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Onurcan Karateke

Çok doğru bir anket olduğunu düşünmüyorum. İyi parti oy oranı %15'den fazladır, mhpnin %8 alması imkansız maximum %5-6 civarı oy alabilir.

.....

Ak parti oyu doğrudur, ama bu politikayla chp bu oy oranında olması imkansız, HDP ve İyi parti oyu daha yüksek... Zafer partisi %5 zorlar, tabanda karşılığı ... Devamını Gör

ckkenon

Lan şöyle bir ortamda bile hala 1 puan farktan bahsediliyor. Aziz Nesin o kadar haklıymış kiiii, hayatın her alanında bir kez daha hak veriyorum.

Fikrimin Zikri

Gariban solcular buna inanır şimdi ahahaha

mamafih

aga hala ve hala ahahahah diyebilmen çok ilginç. Yahu her şeyin fiyatı son 1 senede 3 katına çıktı. Neyin hırsı, neyin bağlılığı bu hala?