Görüş Bildir
Haberler
ANKARALI İŞADAMLARINDAN TERÖRE TEPKİ

ANKARALI İŞADAMLARINDAN TERÖRE TEPKİ

Başkent Ankara’da Genelkurmay ve Kara Kuvvetleri gibi kurumların bulunduğu bölgede askeri servis araçlarına düzenlenen bombalı saldırı tüm Türkiye’yi yasa boğdu. Ankaralı işadamları da yaptıkları açıklamalarla terörü lanetlerken, birlik ve beraberlik çağrısında bulundu.

Hain saldırının ardından Ankaralı işadamlarından gelen mesajlar şöyle:

OMSİAD (OFİS MOBİLYASI SANAYİCİ VE İŞ ADAMLARI DERNEĞİ) BAŞKANI, ERSA MOBİLYA İCRA KURULU BAŞKANI ERCAN ATA:

Hain saldırılar ülkenin kırsalında da olsa, kalbinde de olsa Türkiye ne bir Irak, ne de bir Suriye olmayacaktır. Dünyanın en büyük ekonomilerinden biri olan Türkiye’yi Ortadoğu bataklığına çekmek isteyen güçlere karşı en iyi cevabı, biz Türk işadamları çok daha fazla çalışıp, çok daha fazla üretip, dünya sahnesindeki varlığımızı daha da artırarak vereceğiz. Mobilyasından, turizmine; hizmetinden, bilişimine kadar tüm sektörlerde olağanüstü başarılarımız kesinlikle terörün gölgesinde kalmayacak, tüm dünya bizi takdirle izlemeye devam edecek. Bizler bu kararlılıkta oldukça teröristler ve yandaşları asla hedeflerine ulaşamayacaklar. Hain saldırıda yaşamını yitirenlere Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı, yaralılarımıza ise acil şifalar diliyorum.

ŞAHİKA GRUP YAPI YÖNETİM KURULU BAŞKANI İÇ MİMAR MURAT ALTUNTAŞ:

Ankara’nın kalbine yapılmış olan terör saldırısı, Türkiye’de kurulan istikrar ortamını sarsarak, ülkede bir panik havası oluşturmaya yönelik planlı ve kabul edilemez bir hainliktir. Ama şu iyi bilinsin ki, bu oyunlar bizi asla yıldıramaz. Biz Ankaralı işadamları olarak güzel ülkemize hizmeti durmaksızın sürdüreceğiz. Düzenlenen kalleş saldırıyı kınıyor, hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

ONURSAL GAYRİMENKUL YÖNETİM KURULU BAŞKANI ONUR ÖNGÜN:

Artık yeter! Barış ve huzuru hak eden ülkemizin üzerine her geçen gün farklı oyunlarla yüklenen her türlü terörsaldırısına ve pususuna artık yeter! Bu hain saldırıyı gerçekleştirenler bilmelidir ki; hayatını kaybeden her can ile biraz daha canımızın yandığı, biraz daha öfkelendiğimiz doğrudur ama oyuna gelmeyip kardeşlikten vazgeçmeyeceğimiz de yüzyıllardır aşikardır. Başkent, Türkiye’nin güven şehridir bunu bozmaya kimsenin gücü yetmez. Kaybettiğimiz her can öfkemizi biraz daha ısıtacak ama Türkiye’nin büyüklüğüne yakışır bir metanetle de bu günleri en kısa zamanda atlatmak için devletimizin büyüklüğüne güveneceğiz.

TOKER BEBE YÖNETİM KURULU BAŞKANI FATİH TOKER:

Türkiye’nin uluslararası arenada kararlı duruşunu bozmaya çalışan karanlık güçlerin terör eylemleri ne yazık ki bir kez daha Ankaramızı hedef aldı. Ankara ve Türkiye’nin gelişimi, Türk insanının dünyanın en iyi yaşam seviyesine ulaşması için var gücüyle çalışan, hedefinde dünya firması olan biz ve bizim gibi firmalar bu alçak saldırılar karşısında duruşundan asla vazgeçmeyecektir. Hain saldırıda vefat eden tüm şehitlerimize başsağlığı, yaralılara acil şifalar diliyorum.

İTO YATIRIM ORTAKLARINDAN ÖZKAN ÖZÇELİK:

Ankara’yı dünya kenti yapma, yabancı yatırımcıyı ülkemize çekme gayretimiz sürerken ne yazık ki teröristlerin hain yüzü ile ikinci kez karşılaştık. Bizler, teröristler ve onların arkasında yer alan kişilere ancak daha fazla çalışıp, Ankara’yı gerçek anlamda dünya kenti yaparak gereken yanıtı veririz. Bu hain saldırıyı lanetliyor, şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifa diliyorum.

MFZ GRUP ORTAKLARINDAN MUHANVER GÖZÜM:

Biz şunu çok iyi biliyoruz ki; terör büyüme, kalkınma, refah seviyesinin yükselmesi ile son bulacak. Ankara iş dünyasında uzun yıllar faaliyet gösteren bir firma olarak şunu net söyleyebilirim ki teröristler bu eylemleri ile Başkentlileri yıldıramazlar. 40 yıldan beri Ankara için verdiğimiz mücadele aralıksız sürecek. Tüm şehitlerimize rahmet, acılı ailelerine sabır, yaralılara acil şifalar diliyorum.

ANKAREF GENEL MÜDÜRÜ ERHAN BİNİCİ:

Türkiye’nin yükselişini önlemek isteyen, kan emici, ülkeyi kaos ortamına sürüklemek isteyenler asla hedeflerine ulaşamayacak. Türk halkının birbirine kenetlenerek, gereken cevabı vereceğine inanıyorum. Bizler iş dünyası olarak devletimizin her zaman arkasındayız. Türkiye’nin gelişimi için dün olduğu gibi bugün de var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.

BESA GRUP YÖNETİM KURULU ÜYESİ EFE BEZCİ:

Ankara’da gerçekleştirilen ve Türk Silahlı Kuvvetleri personel aracını hedef alan terör saldırısında hayatını kaybeden tüm şehitlerimize ve vatandaşlarımıza Allahtan rahmet diliyor, yaralılara acil şifalar diliyoruz. Ankara’yı dünya başkentleri seviyesine yükseltmek, ekonomisi, sanayisi, iş dünyasıyla güçlü bir konuma yükseltmeye yıllardan beri büyük çaba veren firmaların inancı asla yıkılmayacak. Hain saldırıların amacı Türkiye’nin büyüme yolundaki adımlarının önünü kesmek olsa da, biz asla yolumuzdan dönmeyeceğiz.

İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın