Görüş Bildir
Haberler
Ankara Emniyeti’nden ‘Türkeş Anması’ndaki Kavgayla İlgili Açıklama

Ankara Emniyeti’nden ‘Türkeş Anması’ndaki Kavgayla İlgili Açıklama

Batuhan
29.11.2021 - 13:25

Ankara Emniyet Müdürlüğü’nden “Türkeş’i anma etkinliği” sırasında çıkan kavgayla ilgili yapılan açıklamada, “Organizasyonu düzenleyen kuruluş tarafından katılımcı sayısı ve isimlerine ilişkin bir bildirimde bulunulmadığı için katılımcı olarak gelenler üst aramaları yaptırılarak bina içerisine alınmıştır” denilerek, yaşananlarla ilgili incelemenin sürdüğü ifade edildi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Dün, Ankara’da bulunan Nazım Hikmet Kültür Merkezi’nde Alparslan Türkeş Vakfı tarafından düzenlenen “Alparslan Türkeş’in ‘doğum günü anma” adlı etkinlikte iki grup arasında kavga çıktı. Çıkan kavga esnasında çok sayıda kişi hafif şekilde yaralandı.

Ankara Emniyet Müdürlüğü konuya ilişkin açıklamada bulunarak, organizasyonu düzenleyen kuruluşun, etkinliğe katılacak kişilerin sayısını ve isimlerini bildirmediği, etkinliğe katılan herkesin üst araması yapılarak salona alındığını, buna rağmen etkinlikte arbede çıktığını ve olayla ilgili tahkikatın devam ettiğini ifade etti.

"Yeteri kadar personelle görev alınmıştır"

"Yeteri kadar personelle görev alınmıştır"

Ankara Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Alparslan Türkeş Vakfı Genel Sekreterliğince 28.11.2021 günü saat 15.00'te Nazım Hikmet Kültür Merkezinde Alparslan Türkeş'i anma etkinliği düzenleneceği Valiliğimize bildirilmiştir.

İlimizde düzenlenecek olan her türlü açık hava toplantısı ve kapalı yer etkinliğinde olduğu gibi etkinlikle ilgili risk değerlendirilmesi yapılarak il Emniyet Müdür Yardımcısı emrinde yeteri kadar personelle görev alınmıştır.

Organizasyonu düzenleyen kuruluş tarafından katılımcı sayısı ve isimlerine ilişkin bir bildirimde bulunulmadığı için katılımcı olarak gelenler üst aramaları yaptırılarak bina içerisine alınmıştır.

Etkinliğe katılımcı gibi gelen şahıslarla etkinliği düzenleyenler arasında salon içerisinde arbede çıkmış, görevli personel ve çevik kuvvet personelimiz salon içerisine girerek grupları ayırmış ve olay sonlandırılmıştır. Konuyla ilgili tahkikat devam etmektedir.”

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
17
8
7
4
2
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
ali veli

milliyetçi ile vatansever arasındaki farkı biliyorlar mı ,acaba??

ÜMİTCHE

yıyın bırbırınızı