Görüş Bildir
Haberler
Ankara'da Balkonda Asılı Taytları Çalan Sapık Yakalandı!

Ankara'da Balkonda Asılı Taytları Çalan Sapık Yakalandı!

Ulaş
04.05.2022 - 19:50

Ankara'da balkonda asılı olan taytları çalan sapık yakalandı. Lise öğrencisi Y.Ç.’nin (17) kuruması için 1'inci kattaki balkona asılan taytını, 2 sandalyeyi üst üste koyarak üzerine çıkıp alan N.T. hakkında genç kızın ailesi, avukatları aracılığıyla 'cinsel taciz' suçundan suç duyurusunda bulundu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Olay, önceki gün Keçiören ilçesi Aşağı Eğlence Mahallesi'nde meydana geldi. Lise öğrencisi Y.Ç., kuruması için 1'inci kattaki evin balkonuna astığı taytı bulamayınca binanın güvenlik kamerası görüntülerini inceledi.

İki sandalyeyi üst üst koyup çalmış...

İki sandalyeyi üst üst koyup çalmış...

Görüntülerde, tanımadığı birinin 2 sandalyeyi üst üste koyup üzerine çıkarak taytı eline alıp kokladıktan sonra uzaklaştığını gören Y.Ç., durumu ailesine bildirdi. Aile de polise şikayette bulundu. Polisin çalışmasıyla şüpheli N.T. yakalanıp gözaltına alındı.

Aile, avukatı aracılığıyla 'cinsel taciz' suçundan suç duyurusunda bulundu. Y.Ç. daha önce de balkona astığı 2 taytının çalındığını belirterek, 'Bir sürü çamaşırın içinden sadece benim taytlarım ortadan kayboluyordu. En sonunda komşumuzun güvenlik kamerası görüntülerinde şahsın 2 katlı 1 sandalyeye çıkarak elindeki fırçayla taytımı çaldığı ve kokladığı görülüyor. Geçen gün balkona astığım taytımı kurumadığı için ipten almadım. 10 dakika sonra gittiğimde tayt yerinde yoktu. Daha önce de arabayla beni takip ettiğini hissetmiştim. Ya arkadaşlarım ya da babaannem dershane çıkışı bana eşlik ediyordu. Bu olay benim psikolojimi bozdu' dedi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
125
36
34
25
10
2
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Furkan Aras

Mk abazani bu nasıl bı bişey

Putler

Aynı taytı kızı giyse namus meselesi yapar namussuz, kişi kendinden bilirmiş işi.

Baran Denli

İşte Aradığım Yorum 👏👏

Jane lock

Geçen birine dedim keşke Kore'de doğsan givenli diye, bana diyor orda da var, dedim tabiki orda da var,melekler şehri değil , ama bizde herkes sapik, herkes ... Devamını Gör