Görüş Bildir
Haberler
Ankara Büyükşehir Belediyesi’nde Devir Teslim Gerçekleşti: 'Bugünden İtibaren Herkesin Belediye Başkanı Oluyoruz'

etiket Ankara Büyükşehir Belediyesi’nde Devir Teslim Gerçekleşti: 'Bugünden İtibaren Herkesin Belediye Başkanı Oluyoruz'

Batuhan
08.04.2019 - 08:40

Ankara'da resmi olmayan sonuçlara göre seçimi önde tamamlayan Millet İttifakı'nın Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mansur Yavaş'ın mazbatasını aldı ve Anıtkabir'i ziyaret etti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

31 Mart yerel seçimlerinin birinci haftasında İstanbul'da geçersiz oyların yeniden sayımı devam ederken, Ankara'da Yüksek Seçim Kurulu (YSK), AKP'nin 13 ilçede tüm sandıkların sayılması yönündeki itirazını reddetti.

YSK'nın başvuruyu reddetmesi ardından CHP'nin adayı Mansur Yavaş'ın Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı kesinleşmiş oldu.

Yavaş mazbatasını teslim aldı

"Darısı İstanbul için olsun diyorum"

"Darısı İstanbul için olsun diyorum"

Mansur Yavaş mazbatasını almasının ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu: 'Bugün mazbatamızı alıp görevimize başlayacağız. Ankara halkı bizi 5 yıl görevlendirmiştir. Seçimde söylediğimiz gibi Ankara’yı huzur ve bereketin başkenti yapacağız. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün emanet ettiği gelişmiş ülkelerin başkentiyle yarışan bir başkenti başaracağız. Seçim bitti. Seçimde olanlar geride kaldı. Bizdeki husumet garez yok. Ne çalışanlar ne de oy vermeyenler açısından Ankara’da bir ayrım söz konusu değil. Bundan sonra herkesi kucaklayarak hizmet etmeye çalışacağız. Hizmetlerimizde adalet ve liyakat ön planda olacağız. Sizleri de yorduk seçim döneminde, hepinize sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Bir arkadaşım hatırlattı, darısı İstanbul için olsun diyorum.'

İçeriğin Devamı Aşağıda

Mansur Yavaş, mazbatasını aldıktan sonra Ankara Büyükşehir Belediyesi'ndeki devir teslim törenine katıldı

Mansur Yavaş, mazbatasını aldıktan sonra Ankara Büyükşehir Belediyesi'ndeki devir teslim törenine katıldı

Devir teslim töreninde eski belediye başkanı Mustafa Tuna, şehrin sembolik anahtarını Mansur Yavaş’a teslim etti.

Yavaş Tuna’ya hitaben, “Sayın başkanım biz sizi Sincan’dan beri takip ediyoruz. Özellikle Ankara için çok güzel hizmetler yaptınız. Biz size çok teşekkür ediyoruz. Bu manada sizi örnek alacağız. Adaletli davrandınız” dedi ve ekledi:

“Ankara için gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz. Bugünkü programımızın ardından yarın sabah işimizin başında olacağız. Çalışan arkadaşların tedirgin olmasına gerek yok. Bugünden itibaren herkesin belediye başkanı oluyoruz.”

Yavaş devir teslim sonrası Anıtkabir'e gitti

Yavaş devir teslim sonrası Anıtkabir'e gitti

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Mansur Yavaş, Anıtkabir'i ziyaret ederek mozoleye çelenk bıraktı.

Mansur Yavaş Anıtkabir Özel Defterini de imzaladı 🎥

AKP, 'İstanbul'da oylar yeniden sayılsın' başvurusunu resmen yaptı 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1015
560
22
18
13
9
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
mkata

kuduran akpliler görüyorum çevremde keyfim daha da yerine geliyor

WantonNovelSMYRNA

Arkadaşlar, Olay bitmedi. Henüz başlıyor. 5 yılda yapacakları bir sonraki yerel seçimin kaderini belirleyecektir. Tavrı duruşu ve Kriz yönetimi ile 2 ilimizd... Devamını Gör