Görüş Bildir
Haberler
Android Wear'da Whatsapp Kokusu

Android Wear'da Whatsapp Kokusu

Pchocasi
06.09.2014 - 11:13 Son Güncelleme: 06.09.2014 - 11:20

Android Wear'da Whatsapp Kokusu

Akıllı telefonlardan sonra akıllı saatlere de sıçrayan WhatsApp, artık Android Wear’da da hizmet verecek.

Milyonlarca kullanıcı tarafından kullanılan ücretsiz sohbet aracı WhatsApp uygulaması artık akıllı saatlere de geçmeye başladı. Şimdilik Android Wear işletim sistemine sahip akıllı saatlerde kullanma imkanı sunuluyor. Beta olarak kullanıcılara duyurulan Android Wear desteği, 2.11 güncellemesi ile birlikte Play Store ‘da kullanıma sunuldu.

Açıkçası WhatsApp mesajlarınızı Android Wear ’lı saatinizde görmek için artık beta sürümünü kullanmanıza gerek kalmıyor. Asıl uygulamaya yapılan güncelleme sayesinde, WhatsApp’a Android Wear üzerinden tüm mesajı görüntüleme, iç içe mesaj görüntüleme ve kaydırabilme, ses ile cevap verme özelliklerini kazandırmış oluyor. Gelen mesajları yok saymak için çoğu Android Wear uyarısında olduğu gibi sürüklemeniz yeterli oluyor.

Şimdilik Android Wear ile idare edecek olan kullanıcılara güncelleme ile birlikte “geliştirilmiş mesaj depolama güvenilirliği” gibi onarımları da ekstra olarak sunuyor. Bu güncellemenin dışında şuan için bir özellik bulunmuyor.

ANDROID WEAR NEDİR NE İŞE YARAR ?

Google ekibinin akıllı saatler için geliştirmiş olduğu işletim sistemine Android Wear deniliyor. Bu durumu akıllı telefonların Android işletim sistemi ile birlikte karşılaştırabilirsiniz. Mantık olarak aynı olan bu durum, dünya devlerinin ortak olarak kullanacağı bir işletim sistemi olarak biliniyor.

PCHOCASI

Kaynak: http://www.pchocasi.com/android-weard...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın