Görüş Bildir
Haberler
Android 5.1 Lollipop'un Bildirim Merkezi Sızdı

Android 5.1 Lollipop'un Bildirim Merkezi Sızdı

ATKN
22.02.2015 - 16:50
İçeriğin Devamı Aşağıda

Google’ın yeni Android güncellemesi hakkında yeni sızıntılar gelmeye devam ediyor. Şimdi de Android 5.1 Lollipop'un “Bildirim Merkezi” sızdı.

Google’ın yakın zamanda Android 5.1 Lollipop güncellemesini dağıtacağı son gelen sızıntılar ile ortaya çıkmıştı. İlk olarak Android One projesinde ortaya çıkan bu güncelleme için yavaş yavaş yeni bilgiler gelmeye başladı.

Dün paylaştığımız haberde; Android 5.1 Lollipop ile saat animasyonunun değişeceği yer alıyordu. Bugün ise Android 5.1 Lollipop’un bildirim merkezinde yapılacak özelleştirmeler ortaya çıktı.

Android 5.0 Lollipop ile yenilenen bildirim merkezi kullanıcılara kısıtlı özellikler sunuyordu. Google da bu olumsuzluğu ortadan kaldırmak için bir yenilik ile kullanıcılarının karşısına çıkacak.

Bildirim merkezine yeni özellikler ekleniyor

Android 5.1 Lollipop ile Wi-Fi ve Bluetooth gibi çok sık kullanılan kısayollar için yeni bir özellik eklenecek. Bu yeni özellik sayesinde bildirim merkezinden ayarlar menüsüne yönlendirilmeden mevcut Wi-Fi ağlarını ve Bluetooth cihazları kolayca görüntüleyebilecek ve bağlanabileceksiniz.

Henüz bazı kullanıcıların deneyebildiği Android 5.1 Lollipop güncellemesinin yakın zamanda hatalarından arındırılmış daha stabil ve performanslı bir şekilde son kullanıcıya ulaştırılacağını tahmin ediyoruz. Bakalım ilerleyen günlerde güncelleme hakkında yeni bilgiler gelmeye devam edecek mi?

ShiftDelete.Net

Kaynak: http://shiftdelete.net/android-51-lol...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0