Görüş Bildir
Haberler
Anadolu Üniversitesi'nde Müdahale: 3 Öğrenci Hastanelik Oldu

Anadolu Üniversitesi'nde Müdahale: 3 Öğrenci Hastanelik Oldu

Onedio Medya
17.11.2015 - 16:39

Eskişehir Anadolu Üniversitesi'nde stant kuran öğrencilere özel güvenlik görevlileri ile çevik kuvvet polisleri müdahalede bulundu. Çıkan arbedede yaralanan 3 öğrenci hastaneye kaldırıldı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Olay öğle saatlerinde Anadolu Üniversitesi Yunus Emre Kampüsü'ndeki öğrenci yemekhanesi önünde meydana geldi. Bir grup kız öğrenci yemekhanenin önünde 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele ve Dayanışma Günü etkinliğini duyurmak için stant kurdu, yemekhane camlarına da afişler astı.

Üniversitenin özel güvenlik görevlileri öğrencileri stant ve afişlerin kaldırılması için uyardı. 

Öğrencilerin karşı çıkması üzerine kampüse TOMA'lı çevik kuvvet polisleri geldi. Öğrenciler afişleri söküp stantları kaldıran özel güvenlik görevlileri ile polislere karşı çıktı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

DHA'nın verdiği bilgiye göre çıkan arbedede 3 öğrenci çeşitli yerlerinden yaralandı. Çağrılan 112 ambulansıyla hastanelere götürülen öğrencilerin sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.

Polisler, arbede sırasında gözaltına aldıkları 2 öğrenciyi daha sonra serbest bıraktı. Öğrenciler yemekhane önünde toplanarak olayı protesto ettikten sonra dağıldı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
44
30
18
9
7
6
0