Görüş Bildir
Haberler
Amazon Kindle’a Büyük Bir Yazılım Güncellemesi Geliyor

Amazon Kindle’a Büyük Bir Yazılım Güncellemesi Geliyor

İçeriğin Devamı Aşağıda

Amazon, Kindle okuyucuları için yeni bir güncelleme yayınlayacağını açıkladı ve kolayca tahmin edilebilecek üzere, bu güncelleme Amazon’dan kitap satın almayı kolaylaştıracak. Bu güncelleme ile yeni bir ana ekran gelecek ve bu ana ekranda istek listenizden oluşan kitaplar, indirilmiş örnekler, Goodreads’ten okuma listeleri, uçak modu ve bulut senkronizasyonu gibi kısa yollar olacak.

Aynı zamanda bu güncelleme sayesinde, okuduğunuz kitaplardan istediğiniz alıntıları Facebook, Twitter ve Goodreads’te direkt olarak paylaşabileceksiniz ve bu paylaşımları gören kişiler, Amazon’a üye olmaksızın kitabın ön izlemesini görebilecek. Tavsiye edilen kitaplar yine ekranın alt kısmında sabit kalacak ancak Amazon bu önerileri daha iyi hale getirmek için yeni bir sistem uyguluyor. Bu sistem ile istediğiniz türleri girebilirsiniz ve kitaplara puan verebilirsiniz. Bu sayede Amazon, bu listeyi daha iyi hale getirecek.

Bu güncelleme 2013 ve 2015 Kindle Paperwhite, Kindle Voyage ve 2014 Standart Kindle ürünlerine gelecek. Amazon güncellemenin önümüzdeki bir kaç gün içinde geleceğini duyurdu ve güncellemeyi indirmek için bir şey yapmanıza gerek olmadığını belirtti. Yazılım otomatik olarak indirilecek.

Kaynak: http://www.theverge.com/2016/2/3/1090...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın