Görüş Bildir
Haberler
Aman Dikkat! İnsanları Adeta Kitap Gibi Okuyan, Sezgileri Birbirinden Kuvvetli 6 Burç

etiket Aman Dikkat! İnsanları Adeta Kitap Gibi Okuyan, Sezgileri Birbirinden Kuvvetli 6 Burç

Rinascita
14.06.2018 - 10:28

Bir şekilde biliyorlar. Siz de sezgileriyle hareket eden biri misiniz? Burcunuz da bu özelliğinizi destekliyor mu? Her ne kadar karakterinizin bütün iyi ve kötü özellikleri açıklansa da altıncı hissinizin kuvvetli olup olmadığına dair çok fazla bilgi verilmiyor. Ama neyse ki astroloji yanımızda ve altıncı hissi konusunda çığır açan burçları sizler için Your Tango'dan derledik. 

Unutmayın, sezgilerinize ne kadar çok odaklanırsanız psişik yetenekleriniz de bir o kadar artar.

Kaynak: https://www.yourtango.com/2018309789/...
İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Yengeç (21 Haziran-22 Temmuz)

Yengeçlerin sezgisel olmaları ve duygularının sonuna kadar farkında olmaları birbiriyle ilişkilidir. Dolayısıyla iç seslerini dinleme konusunda son derece özenli davranırlar. Yengeç burcundan olan arkadaşlarımız yalnızca kendilerine yakın kişilerin duygularını rahatlıkla anlamakla kalmazlar, aynı zamanda kendilerine tamamen yabancı kişilerin de hislerini anlama konusunda açıktırlar. 

Yengeç burçlarının sezgileriyle hareket etmelerinin birçok kişinin kendileriyle konuşurken rahat hissetmesinin nedeni olabilir. Çünkü bir şeylerden bahsederken karşılarındaki yengecin duygularını ve hislerini anlayabileceğini bilirler.

2. Balık (19 Şubat-20 Mart)

Sezgileriyle hareket eden kişilerin yaratıcılık yönleri yüksektir. Balık burçları da, burçlar arasında en yaratıcı olanlardan biridir. Bazen balıkların ilhamı sezgilerinden gelir. Nedenini bilmeden sezgilerini takip ederler ve ortaya harika eserler çıkarırlar. 

Balıkların yaratıcılığının nereden geldiğini sorgulamak gereksiz olacaktır. Çünkü doğuştan yetenekli olmayan birçok insanın ulaşamayacağı kadar derinlerden geldiğine eminiz! Balıklar inanılmaz derecede hassas oldukları için ortada herhangi bir şey olmasa bile yaşanabilecek durumları hissedebilirler.

3. Akrep (23 Ekim-21 Kasım)

Akrepler de sezgileri konusunda iyi olanlar arasında yer alıyorlar. Özellikle de başkaları söz konusu olduğunda... Yalanın kokusunu adeta bir kilometre uzaktan alırlar. Yalanınızı saklamak için ne yaptığınızın bir önemi olmaksızın akrepler hep bir şekilde gerçeği öğrenirler. 

Akrepler kendilerinin son derece farkındadırlar. Ne yaptıklarını ve neden yaptıklarını bilirler, kendilerinden emin hareket ederler. Bir akrebi aptal yerine koyamazsınız, bunu sakın unutmayın. Biraz daha zorlasalar karşılarındaki kişinin aklını bile okuyabilirler.

4. Başak (23 Ağustos-22 Eylül)

Başaklar aşırı derecede dikkatlidirler; ki bu da neden sezgileriyle hareket ettiklerini açıklar. Gözlerinden hiçbir şey kaçmaz. Başaklar çevrelerinde olan, başkalarının dikkat bile edemeyeceği kadar ufak bir şeyi bile fark ederler. 

Başaklar her şeyi aşırı derecede incelerler. Her şey onların gözünde gizemden ibarettir. Gördüklerinin arkasında neler olduğunu anlama güdüsüyle çabalarlar.

5. Terazi (23 Eylül-22 Ekim)

Yengeçler kendilerinin, düşüncelerinin, hislerinin ve dünyada olup bitenlerinin son derece farkındadırlar. Sezgileri sayesinde hayatlarındaki potansiyel tehlikelerin de farkındadırlar ama bu şekilde yaşamaları daha az iyimser olmalarına neden olmaz. 

Teraziler genellikle olayların iyi taraflarını görme yeteneğine sahiptirler. Her durumda karışıklıkları görebilirler ve bütün bakış açılarına hakim olabilirler. Özellikle de herhangi bir tartışma söz konusu ise... Teraziler hiçbir şeyin bu kadar basit olmadığını bildikleri için olayları siyah ve beyaz olarak keskin çizgiler halinde görmezler.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. İkizler (21 Mayıs-20 Haziran)

İkizler olabildiğince sosyallerdir ve herhangi bir ortamda bütün dikkatleri çekmek için neyi, nasıl söylemeleri gerektiğini çok iyi bilirler. İkizler siz bir şeyler söylemeden önce ne söyleyeceğinizi bilirler ve genellikle bir saniye bile düşünmeden karşılarındakinin cümlesini bitirebilirler. 

Çok yönlü ve sezgileriyle hareket etmeleri herhangi bir durumda doğru davranış göstermeleri konusunda yardımcı olur. Harika bir ilk izlenim yaratma konusunda mükemmel olduklarını söyleyelim. Ayrıca aşırı derecede canlı, gerçekçi rüyaları olur. Neler mi görüyorlar? Bulduğunuz ikizlere bir sorun bakalım. 😌

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
268
164
88
36
35
20
14
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?